Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban sokat várnék el tőle?

Valóban sokat várnék el tőle?

Figyelt kérdés

Végeztem az egyetemen, sajnos elköltöztem barátaimtól, nem találok munkát és azt érzem nincs senkim páromon kívül.

Megértem, hogy neki szüksége arra is hogy a barátaivel legyen, magával foglalkozzon, de azt érzem elhanyagol.

Ha sokat vagyunk együtt, jól elvagyunk egyszercsak besokall és hanyagolni kezd.

Most volt pl. hogy egész héten együtt voltunk, egyik nap elmentem meglátogatni barátimat, egész nap hívogatott, hogy siessek haza mert hiányzok, haza jöttem ő kitalálta hogy inkább haverjaival strandol. Elment és én unatkozhatok itthon egyedül.

Amikor pedig mondom neki ezeket, azt mondjna én is menjek a barátimmal (mikor tudja, hogy messze vannak) és hogy neki is kell néha, hogy a barátaival legyen.

Én próbálok megértő lenni, de magányosnak érzem magam. Azt érzem nem zavarja, ha én épp unatkozok egész nap, az a lényeg ő jól érezze magát.

Mit gondoltok? Sokat várok tőle? Őnző vagy én nem vagyok elég megértő?

2011. júl. 17. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Az alapján, amit leírtál nekem valóban úgy tűnik, egy kicsit sokat vársz tőle. Gondold csak el, ha neked lennének jó haverjaid, te is szívesen elmennék velük (is) valahová, te is szívesen lennél velük, nem?

Barátokat kellene szerezned. Az nem megvalósítható, hogy ilyenkor, mikor ő elmegy a barátaival, te is vele menj?

Igaz, most végeztél az egyetemen, de nem kellene még valamiben fejlődnöd? Tanulj valamit, olvass, járj könyvtárba, számítógépezz, ismerkedj, írj egy novellát... annyi mindent lehet csinálni a világon. Ha unatkozol tégy egy sétát, fotózz, annyi szép hely van gondolom, a városodban is. Fedezd fel őket (újra)!

Remélem, mihamarabb megoldódik a helyzeted úgy, ahogy Te szeretnéd! :-)

2011. júl. 17. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem önző. vele töltöttél egy egész hetet, ehhez képest a barátaiddal egy napot. miután hazarendelt, azután ment el a barátaihoz. miért nem addig, amig te is a barátaiddal voltál? teljesen logikátlan. mintha direkt azt akarná, hogy te ne legyél mással, csak vele, de ő nem veszi a fáradtságot, hogy rád szánja az idejét.kérd meg, hogy változtasson, mert ez igy nagyon nincs rendben. vagy ha ő nem teszi, változtass te.
2011. júl. 17. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ilyen téren különbözőek vagytok. Szerintem sokan fogják azt írni, hogy sokat vársz el tőle, pedig nem.

Egyikőtök sem hibás. Ő függetlenebb típus, te pedig ragaszkodóbb, ez okozza a feszültséget. A két típus közül egyik sem jobb, vagy rosszabb, csak más.

Csak azt tehetitek, hogy megtaláljátok az egyensúlyt, te elviseled, hogy eljár szórakozni a barátokkal, ő pedig megpróbál kicsit több időt tölteni veled, hogy ne unatkozz.

A maradék idődben pedig, ahogy az első is írta, foglald le magad valami hasznossal, vagy érdekessel, esetleg próbálj meg barátokat szerezni a környéken.

2011. júl. 17. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Sosem értem az ilyen kérdéseket.

Mikor a párommal összejöttem, én őt vittem, ha a barátaimhoz mentem, ő meg engem vitt, és így mindenki ismer mindenkit, és közös barátaink vannak.

Előfordul, hogy csinál programot, amit csak ő szeret, pl. lanpartyra engem hat lóval nem lehet bevontatni, őt meg plázázni, amikor csak próbálgatunk, mindent körbejárunk, de úgyse veszünk semmit.

Azért csinálunk külön programot, mert a másik nem akar ott lenni.

Ilyenkor se szoktunk unatkozni, le tudjuk foglalni magunkat.

Keress elfogaltságot, ne azon tipródj, hogy te otthon maradtál, amíg ő strandol. Rajk fel pakolást, fesd a körmöd, nézz meg egy végtelenül nyálas vígjátékot, és egyél fagyit.

Legközelebb mielőtt elmegy, megemlíthetnéd, hogy te is szívesen kimennél a strandra, vagy hogy egyszer bemutathatná a haverjait.

2011. júl. 17. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
En sem ertem, hogy miert nem alakitotok ki kozos barati kort. O elvihetne a baratainak bemutatni, miert zavarna barkit is, hogy te is mesz a strandra veluk?
2011. júl. 17. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!