Hogyan lehet ilyen életmód mellett fogyni?
Főiskolára járok mindjárt végzek, ezért sok a feleloseg, ráadásul teljes munkaidoben is dolgozom. Hiába próbálok fogyni, mindig kiéhezem a nap végére pedig próbálok odafigyelni... mit tudok tenni?
15 kg. Kéne minimum 6 hónap alatt...
Én is főiskolára járok és dolgozom mellette.
Hajnalban szoktam kelni, hogy még munka előtt tudjak futni/tornázni illetve főzni.
Mindig normális ételt szoktam fogyasztani.
Ez így nagyon kevés információ,az,hogy estére kiéhezel és bekajálsz alapból nem lenne gond,akár napi egy étkezésed is lehet,ha ideális az elfogyasztott kalória és makrotápanyagok .
Sajnos muszáj megoldani a normális kaját (sok zöldség,hús,zsírok,felesleges szénhidrátok,sallangok mellőzése ) ha fogyni akarsz . Reggel iskola előtt megfőzől,vagy nap végén.
Én általában reggel tiztől dolgozom éjfélig,kevés szabadnappal, általában sütőben sütök mindenféle húst,bacont,zöldségeket ,ez két napi vacsorám . Reggelizni én nem szoktam,ebédre levest hússal,zöldségekkel,tojást,zöldséget,tonhalat viszek magammal,vagy a munkahelyen veszek . Pörkölt,bolognai ezek a kedvenceim,mostanság cukkini csíkokra rakom őket leggyakrabbam,tészta helyett .
Első körben szerintem írd be egy kalkulátorba az adataid,miből mennyi szükséges,gondold át milyen ételek,alapanyagok hozzáférhetőek és hogy tudod belőlük megoldani az étkezést .
Sajnos ez ilyen,ha fogyni akarsz nem lehet csak úgy bedobni egy túrósbatyud,kakaóscsigát,pizzát hanem bizony előre meg kell tervezni és megfőzni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!