Hogy tudnék lefogyni ilyen életmód mellett?
Mozgás kell, ha kevés, akkor kevés, jobb, mint a semmi s csak vannak szabadnapjaid, szüneted, miegymás. Fogyni persze lehet mozgás nélkül is, de nem érdemes kihagyni.
Enni kell, de azért kicsit sem mindegy, mit eszel. Rendes étellel jóllaksz és energiához jutsz anélkül is, hogy híznál. Az nem okoz koncentrációzavart, ha nem viszel be egy csomó pluszkalóriát, amit a tested zsírként tárol, mert nem kell neki, de te azért megeszed... Tudom, hogy rossz étrend mellett simán lehetsz éhes kalóriaegyensúlyban, ezért kell jó étrend, ami mellett akár fogyni is tudsz, jóllakottan és nem is erőtlenül. Illetve lehetnek emberek, akiknek ilyen módszer nincs, de sokunk azért meg tudja találni... Nekem extrém nehéz deficitben enni, de jó étrenden s odafigyelve megy.
Én mindenképpen életmódot váltanék s megkeresném a számomra laktató, amúgyis tápanyagdús ételeket s azokra koncentrálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!