Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 6 kg hizás vizsgaidőszakban?

6 kg hizás vizsgaidőszakban?

Figyelt kérdés

Harmadéves vagyok egy elég húzós szakon, két hét múlva fogok végezni. Időhiányban szenvedtem az elmúlt időszakban, kicsit úgy voltam vele, hogy a vizsgáim sikerüljenek, semmi más nem érdekel. Minden jól is ment a tanulmányok terén, viszont időközben 6 kg szaladt fel rám. Én sokkal többnek érzem/látom, valószinűleg zsirosabb is lettem. Undorodom már magamtól, ráadásul a mérleg ma akkora értéket mutatott, hogy kiakadtam.

Nem eszem többet, mint egyetem közben, csak kb egész nap egy helyben ülök. Mit tegyek, hogy lemenjen 1-2 kg ez a két hét alatt, és semmiképp se hizzak?

2016. jún. 9. 08:31
 1/6 anonim ***** válasza:
sportolj és figyelj a kalóriákra
2016. jún. 9. 09:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Sajnos még mindig nagyon sok dolgom van. Szakdolgozatot irok, plusz még egy vizsgára is fel kell készülnöm ezzel párhuzamosan.

Talán megpróbálok esténként fél-egy órát szobabiciklizni. De főzni már nincs időm...

22/L

2016. jún. 9. 09:51
 3/6 anonim válasza:
100%
Vizsgákkal törődj. Majd utána lefogysz.
2016. jún. 9. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Én tavaly szálkásítottam vizsgaidőszakban, nettó szenvedés, ne törődj ezzel, a vizsgák után töméntelen időd lesz sportolni és leadnai azt a pár kilót rendes kajákkal
2016. jún. 9. 10:20
 5/6 anonim válasza:
kizárt hogy ennyit híztál ilyen kevés idő alatt,
2016. jún. 9. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne érdekeljen, majd a vizsgák után foglalkozol vele. Nekem vizsgaidőszakban az is teljesítmény, ha nem hízom. Próbáltam most is fogyni - sikerült, mellette két tárgyból mehettem vissza, és nem haladok az egyéb dolgaimmal. Egyszerűen negatív energiamérleggel nem lehet hatékonyan tanulni.

Tudom most mindjárt jön valaki és elmondja, hogy valójában 0 kcal és fényevés mellett a legjobb a koncentrálóképesség, de az én agyam már csak ilyen igénytelen és csak a hülye szénhidrátokat szereti.

2016. jún. 9. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!