88,9kg voltam és most vagyok 82,4 kb 1 honal alatt, az jó?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdtem a diétát és a sportot akkor úgy voltam vele, hogy majd nem eszek semmit és jól lefogyott 10kilot egy hónapban. Persze, hogy nem sikerült, hisz családom van, főzöm kellett. Próbáltam mindent ,,diatasan " elkészíteni pl a vadast teljeskiorlesu tésztával és csirke hussál. kenyeret már egyáltalán nem eszem és a cukrot is teljesen elhagytam. Iszom Cola Lightot néha, Néha! Ez a mínusz 6-6,5 kiló így rendben van szerintetek? Mondtak hogy valószínű izomból foytam meg glikogen meg mit tudom én. . Mondjuk én a ruhaimon tapasztalom hogy némileg nagyobbak rám. Mondtak azt is hogy meg fog állni egy hónap után a sulyom.. Na végül is arra lennék kíváncsi, hogy ha mindent ugyan úgy csinálok mint eddig, akkor szerintetek 2 hónap múlva meg lesz a -10 kg meg ?
Szerintme nagyon jo , meg meg az elejen jobban mennek a kilok, neha lelassul, mindenkepp folytasd, nem sok ekll es 7-tel fogsz kezdodni az meg mar szuper!!!!! en 1ö8rol kezdtem, most vagyok 72, de volt olyan honap, h kemenyen dietaztam, sokat ygalogoltam es 2 kilo ment le, lelassult a fogyas, aztan hirtelen 4kg... viz, salakanyag.... mindenfele tavozik, zatan neha bestersszel a szervezet, ilyenkor enm szabad feladni az csak ideiglenes! elvileg a heti 0,5-1 kilo az idealis, ennyit lehet zsirbol fogyni. Mondom 88 kilonal 6 kg az elso honapban nem sok! Kitartast!!!!Megeri!!!en kb egy ev alatt fogytam le.
2016. jún. 8. 09:04
2/13 A kérdező kommentje:
Na hát akkor emelem a kalapom előtted! Nem keveset fogytal :) és időnként nem jött vissza semmi sem ? Meg a bőröd nem lóg? Mondjuk én úgy olvastam hogy a fiatal bőr nem is fog tudni annyira lógni mint egy öreg bőr. Én 21 vagyok. Van kitartás bőven, az motivál hogy mind egyes héttel kevesebbet mutat a mérleg, ez jól esik, latom hogy csinálok valamit :)
2016. jún. 8. 09:18
3/13 anonim válasza:
Én 43 éves vagyok 95 kilóval kezdtem el a diétázás, és jelenleg 68 kiló vagyok. Mivel ez a fogyás több mint 1 év alatt zajlott le, és kardió illetve súlyzós edzéseket is csinálok, nem nyúlt, és nem lóg a bőröm. A lógó, nyúlt bőr akkor jön létre ha valaki hirtelen, gyorsan ad le nagyobb súlyt magáról.
Szóval nem kortól függ.
De osztom az első válaszadó hozzászólását. Nagy súlynál nem meglepő ha első napokban 6-8 kiló lemegy. Lesznek hónapok amikor kemény edzés, megfelelő étkezés mellett nem fog lemenni 5 deka sem.. Ilyenkor adják fel sokan...
2016. jún. 8. 09:48
4/13 anonim válasza:
Az en hasamon elegge meglazult a bor sajnos, 38 eves vagyok es az elso 4 honapban eleg gyorsan fogytam, lehet, hogy ezert(elso vagyok), eleinte sokat gyalogoltam, 100-18 kiloval, nem is nagyon lehet mast... most konditerembe jarok, es szeretnek uszni mar. szeritnem le lehet fogyni ket honp alatt 10kg, de ne stersszeld ezen magad, csinaláld szépen , diétázz, mozogj amit amennyit csak birsz es szepen le fog menni. En ugy tartoma sulyom, h gyakorlatilag dietazom, csak kicsit lazabban, de nagyon odafigyelek, ja ezt hivjak eletmodvaltasak... ha elekzdenek ugy enni(zabalni) mint regen, ket honap alatt visszahiznek!
2016. jún. 8. 10:11
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt szerettem volna még meg kérdezni, hogy akkor most a kardio edzést csináljam vagy súlyzós? Nagyon sok szart össze olvasok és már nem tudom el dönteni melyik a jó. . Jelenleg futni szoktam 15-20 percet (200kaloria mínusz ) comb távolito4x25, comb közelítő 4x25, haspres 4x20, teljes labemeles4x15, haspadon 5x10 felules 45fokos) .. Kb ilyeneket. Néha lépcsőzok kicsit. Lehet az a baj hogy nem mindig csinálom ugyan azt, éppen amihez kedvem van, de kb 1,5 órán keresztül heti 3 alkalommal mindig csinálom intézvén, ha már élmények. . Ez így nem túl jó mi ?
2016. jún. 8. 10:44
6/13 anonim válasza:
Szerintem fele-fele mehet. Kardio helyett probalj meg a zsírégetö tartományban maradni. Vagy ha megy HIIT-t próbáld meg ( én uuuuutálom :), de állítólag nagyon hatásos). Az aerob edzés ( futás, gyaloglás, stb) "fogyaszt", a súlyzós meg elvileg formásít. Én nem készülök fitness versenyre, így azt csinálom ami örömet okoz. Sosem lesz tökéletes testem, de én nem bírom az edzötermet. ( Helyette van más)
Én 75-röl készülök 68-ra. Az elején nagyon gyorsan ment, most küzdök, mert megálltam 71,5-nél. Újraszámoltam az étrendem, de elvileg jó. Úh folytatom, aztan meglátjuk.
Nagyon ügyes vagy, kitartás, menni fog ez!
2016. jún. 8. 11:39
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és hát bele adok mindent :) csak hát tudod vannak a negatív emberek 😠 mindig mondja az egyik ismerősöm a fitnes teremben hogy. . Jaj nem látszik mert magas a pulzus szám és ez miatt nem zsírt égettem, ha nem izmot meg ehez hasonlóakat. . Neki könnyű volt. 38 éves férfi fogyott ,,kő kemény " 14 kilót 3 hónap alatt, de kb 2 meter magas. de úgy hogy minden szart meg vett (vitamin, zsír égető stb..) nekem ezekre nincs pénzem :) :) jó nekem vitaminnak a citrom alma stb :) csak mindig el veszi a kedvem :/
2016. jún. 8. 11:47
8/13 anonim válasza:
Látszik, hogy az ismerösödnek nem sok fogalma van. Izmot égetni? Atya ég... A cardio önmagában nem rossz, a különbség a zsírégetéshez képest annyi, hogy ilyenkor inkább a szívedet edzed ( ahogy a neve is mutatja), míg a zsírégetéskor inkább a tartalékot dolgozod fel. Tehát ha fogyni akarsz érdemesebb picit alacsonyabb pulzusszámmal dolgozni. Na de ha néha épp nem megy, akkor se döl össze a világ. Ne hagy magad demotiválni, dumálni mindenki tud.
A vitaminokkal az a helyzet, hogy egyes elméletek szerint manapság nincs elég a gyümölcsökben/zöldségekben, ezért kell pluszban bevinni. Szerintem ha kiegyensúlyozottan táplálkozol, és nem vagy élsportoló akkor elég ami a táplálékban van es nem kell két marékra zabálni a vitamint és a táplálékkiegészítöket. Nem azoktól fogysz, max. csak segítenek picit.
2016. jún. 8. 13:43
9/13 A kérdező kommentje:
Értem és Köszönöm szépen, de akkor igaza van abban hogy ha a pulzus szám 170kornyeken van akkor valóban nem ég a zsír?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!