Segítsen kérlek valaki! 167 centi vagyok és 98 kiló! Soha nem voltam még ennyi, de az évek alatt felszaladtak rám a kilók!?
Omg..ez kicsit mar egeszsegtelen.. Sportolj sokat es egyel egeszseges dolgokat! Semmi csoki
Én 168cm vagyok és 48kg, és én így is daginak erzem magam..
Szerintem nem is kellene annyira kínoznod magad. Ne egyél édességet, cukros üdítőt, a főétkezésekre elég 1 tányér ennivaló(nyugodtan lehet bármi),fehér kenyér helyett vmi egészségesebb, tízórai, uzsi gyümölcs, joghurt és elkezdesz vmi sportot (heti 3-4x futás mondjuk), simán lemenne a felesleg.
Már ne haragudj, de ekkora súlyfeleslegnél ha nincs hormonális problémád, akkor igencsak zabálni kell.
Az a fontos, hogy szűkítsd a gyomrod. Ha minden étkezésnél addig eszel, amíg jól tele nem leszek, akkor folyton tágul a gyomrod. Egyél kevesebbet: ha úgy érzed éhes vagy még, akkor se egyél többet, apránként szűkülni fog a gyomrod. Kerüld a cukros, szénhidrátos dolgokat, pl. kenyér,péksütemények, édességek. Kerüld a gyorséttermeket nagy ívben! Igyál sok folyadékot, de ne cukros italokat, hanem főként vizet. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, de a húst és a halat se mellőzd (persze mértékkel).
Kezdj el edzeni! Mehetsz konditerembe, fogadhatsz személyi edzőt, nézhetsz a neten edzésterveket és otthon is edzhetsz. Járj el futni, úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!