3/9 anonim válasza:
Irracionális amit a 2. Mond. 40-42 kg borzasztóan kevés!!!! 46-55 kg között normális kategóriába sorolható.
Ha nem hiszed nézd csak meg a bmi-t
4/9 anonim válasza:
Szerintem nincs "ideális". Számítsd ki a testtömeg indexed.
5/9 anonim válasza:
Haat igazabol en sem tudom. En ennyi idosen 149 cm vagyok 39-40 kiloval es jo lenne leadni legalabb 4 kg-ot, mert latom magamon a felesleget de mindenki azt mondja hogy ez igy pont jo...
6/9 anonim válasza:
Elozo vagyok: szerintem ha 40-42 kg lennel, ahogy az 1es irja, akkor szep vekony kategoruaba sorolnalak, de a 46-55 kg az szerintem sok mar 13 evesen (marmint velemenyem szerint ennyi idosen minimum
7/9 anonim válasza:
Meg mindig en vagyok :D
*minimum a magassag—110 kell, kulonben enyhen husi leszel)
8/9 anonim válasza:
Hacsak nem vagy nagyon izmos, es azert vagy sulyos mert sok rajtad az izom, ami nehezebb mint a háj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!