Mai napon 400 kalóriát vittem be, ha így folytatom, milyen hamar megy le 7 kiló?
Lány, 16, 162 cm/57.2 kg
Mai napi kajám: egy citromos activia, egy cerbona müzli (epres joghurtos), 3 alma, 9 dl tea cukorral/édesítőszerrel, bögrés leves (12 kcal), egy hosszú kávé. Ma még egy tányér leves a terv.
Ha kb ugyanígy folytatom, milyen hamar megy le 7 kg? Mellé tornázom.
ilyen szar kajákat minek eszel?egyébként nem fog lemenni mert hamarabb elájulsz. én ezeket szoktam enni
reggeli:teljes 2 kiőrlésű abonett csirkemellsonkával, főtt tojással és paradicsommal, uborkával
ebéd:húsleves tészta nélkül, kevés csirkemellel és sok főtt zöldséggel, utána spenót tükörtojással
Uzsonna: egy alma, 5 szem mandula, fél pohár natúr joghurt fahéjjal és édeskével
Vacsora: körözött abonettel
ivás:3 liter folyadék, gyömbéres mentes víz, zöld tea, csapvíz vegyesen
ez kb 800 kalória, és egyáltalán nem vagyok éhes
Éhezik a tested, amikor meg eszel akkor tejterméket, szénhidrátot fogyasztasz, ebből amit tud rögtön visszatölt a zsírodba (magas inzulinválasz).
Fogyhatsz, de utána olyan tested lesz, hogy mutogathatod is elrettentő példának :D
Szép lassan lemegy az a 7 kg, de majd csak azt figyeld, hogy milyen gyorsan jön vissza a duplája egy ilyen elcseszett "fogyókúra" után.
Miért nem lehet normálisan diétázni, egészségesen táplálkozni? Tönkreteszed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!