Napi 1 KG leadása lehetséges ezzel a módszerrel?
Az nincs 7200 kalória. A 7200 kalória az kb. egy Ironman. 4 km úszás, 180 km kerékpározás és egy maraton levezetésképpen :D
5 óra alatt nem is lehet teljesíteni.
Nem igazán világos hogy mi vinne rá erre?
A másik,hogy ha nagyon edzett vagy,akkor akár 2 napot is végig tudsz így csinálni,de 3at nem.
Azt sem értem,hogy hova sietsz?
Miért nem jó az,hogy holnap elkezdesz rendesen edzeni,közben sokat olvasol és megtanulsz enni és jövő ilyenkorra lehetne egy szép egészséges tested.
Tessék. Beleraktam 8 óra alvást, +8 óra ülést, és a végeredmény 7100 körül lett. Ezeket egy átlag ember lazán végigküldi egy nap alatt. + én még pihenek is köztük. (Ezek az adatok az én magasságom, életkorom, és jelenlegi súlyomra érvényesek) Elméletileg, és gyakorlatilag szerintem működik. De a napi 1 kilót nem viseli rosszul a szervezet?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__28..
Parancsolj te szerencsétlen. Ahogy látom a futással elégetett kalória stimmel az én táblázatommal is, azt még hozzá tenném, hogy nem egy átlag 80 kilós ember vagyok, ergo nagyobb sújt kell magammal cipeljek, ergo több az égetés.
Itt a nyár és szeretnél normális külsőt?
Most viccelsz vagy elírtad vagy retardált vagy?
Ha most elkezdesz edzeni és normálisan kajálni,akkor jövő nyárra lesz normális külsőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!