Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kiló vagyok?...

Szerintetek hány kiló vagyok? Kell még fogynom?

Figyelt kérdés

Szültem 2,5 éve, kb 30-35kg-al lehettem tobb, mint ezen a most készített képen!

Nem tudom eldönteni, hogy kell még fogyni, vagy sem.

Én azt mondom igen, a többiek azt, hogy nem!

[link]

2016. jún. 4. 15:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Ha playboy nem is leszek, de elégedett mindenképp szeretnék!"

De playmate esetleg.:)

2016. jún. 4. 19:05
 22/27 anonim ***** válasza:
Az első képen konkrétan látszanak a bordáid! Miből gondolod, hogy fogynod kellene? Már így is túl sovány vagy szerintem.
2016. jún. 4. 21:04
 23/27 anonim ***** válasza:

Szerintem csinos vagy,nem kell fogynod egyáltalán.

A testzsír-izom arányodon kéne (csak azért írom,hogy kéne,mert elégedetlen vagy magaddal ,egyébként így ezzel az alakkal sincsen semmi gond egy nőnél) javítani,valószinüleg ezért érzed magad "hájasnak".De nem vagy hájas,sőt,csak kevés rajtad az izom .

2016. jún. 5. 02:08
 24/27 anonim ***** válasza:

Kiálló csípőcsont, bordákat meg lehet számolni zongorázni lehet rajta :), a "combod", mint 2 élettelen piszkafa. A "hasadról" nem is beszélve, olyan lehetsz már oldalról is, mint egy lapkasajt...

Semmi vastagságod nem lehet oldalról sem, igaz elölről is olyan "semmilyen" lapos, ronda a hasad, pont mint egy gyalupad!

Wazze neked inkább +20 kg plusz kéne, akkor néznél ki emberien! Mert ez valami rettenetes......

2016. jún. 10. 09:43
 25/27 anonim válasza:
Szerintem is jol nezel ki, egy kis izmot kellene felszedni es a piercinget kivenni. Grat!
2016. jún. 12. 00:17
 26/27 anonim ***** válasza:
Csontváznak a szertárban jó leszel.
2016. jún. 12. 06:22
 27/27 anonim ***** válasza:
csak fekve esik rád az eső:"DD
2016. aug. 27. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!