Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megmondanátok mennyit kellene...

Megmondanátok mennyit kellene még fogynom? Tudom, elég sokat. Nem vagyok nagyon kitartó, de dolgozok rajta hogy leadjam azt a 10 kiló felesleget.

Figyelt kérdés

Sose voltam sovány, mindig volt rajtam felesleg, most eldöntöttem hogy lefogyok. Eddig sikerült 5 kilót fogynom 3 hét alatt. Még vagy 10 kiló biztos kellene. Nagyon durván kövér vagyok?. Őszintén.

Légyszives oltogatós modell' lányok kíméljenek.

Köszönöm. [link]

2015. aug. 17. 00:49
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Hát őszintén arról a hasról, úszógumiról lenne mit leadni. Utána mellet ki és minden okés...
2015. aug. 17. 01:02
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy kövér, inkább telt karcsú
2015. aug. 17. 01:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem se vagy kövér egyáltalán. Szép vagy.

Ha fogyni akarsz, hajrá; de addig fogyj, amíg te magadat elég vékonynak nem látod, és még véletlenül se addig, amíg mások (pl. a barátaid, az ismerőseid, vagy pláne egy internetes oldal névtelen látogatói) szerint kellene...

2015. aug. 17. 01:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak hasról kell leadnod picit :)
2015. aug. 17. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak vigyázz a melleidre. A fogyással az is lemegy..
2015. aug. 17. 11:08
 6/6 anonim válasza:
Nincs olyan sok rajtad az a 10 kiló szerintem tökéletes lesz de elég lenne vagy 6-7 is. Csak ne ugy csináld hogy egy nap megeszel egy chipset vagy egy csokit hanem egészséges húst zöldségeket egyél. Az első tanácsát ne fogadd meg biztos egy pávagyerek.
2015. szept. 12. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!