Segítség! Vajon kell fogynom? Szerintetek hány kiló vagyok? (KÉP)
Figyelt kérdés
Sajnos elég rosszul érzem magam a bőrömben, és nem tudom, hogy ez mennyire reális. Illetve tudom, hogy nem az, hiszen nem vagyok túlsúlyos. Szerintetek kell valamint fogynom? esetleg tudnátok linkelni olyan képeket, amin a lány ugyanolyan testalkatú mint én? Csak mert van egy érzésem, hogy magamat sokkal kövérebbnek látom, mint amilyen valójában vagyok. Kiváncsi lennék mások véleményére.
2016. máj. 6. 08:06
1/7 anonim válasza:
Képet nem keresgélek most bocsi, de nagyon jó alakod van, hidd el. Szép vékony derekad is van, ami elég ritka amúgy, a legtöbb lány ma már genetikailag fatörzs alakú, még ha vékony is. Szóval csinos vagy
2/7 anonim válasza:
fatorzs, ez jo! :) szeritnem is nagyon csinos vagy, max egy kicsit ha akarsz erosithetsz, izmosithatsz, de ez csak csiszolas, nagyon jol nezel ki!
38N
3/7 anonim válasza:
Teljesen jólnézel ki így:)
Olyan 48-50 kilónak saccollak. 18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!