Mennyit kellene még fogynom? Nagyon vastag a combom? Szerintetek hány kiló lehetek? (kép)
Másfél éve váltottam életmódot, körülbelül 10 kilót adtam le, aztán beállt a súlyom. Egy hónapja eldöntöttem, hogy szeretnék még vékonyabb lenni (eddig átlagos alakom volt), most itt tartok, de egyre kövérebbnek érzem magamat...
Szerintetek nagyon hájas a combom? Mennyit kellene még fogynom (vagyis inkább formálódnom), hogy jól nézzek ki? Mit csináljak?
Sportolni sportolok, futok és úszom heti 4-szer, erősíteni is szoktam körülbelül 3-szor egy héten. Látszik ez valamennyire az alakomon?
Itt a kép:
171 cm vagyok egyébként.
Gratulálok az eddig elért sikeredhez, viszont fogyás helyett egy pszichológust ajánlanék, mert testképzavarod van a kérdésed alapján!
Teljesen jó az alakod. Inkább csak formásodj, ha még valamit változtatni akarnál, de ne akarj csontkollekció lenni, mert azt a pasik nem szeretik.
Köszönöm a pozitív válaszokat!
Nem szeretnék csontkollekció lenni, az álmom valami ilyesmi lenne: [link]
Csak ehhez okosan kell enni és edzeni, amiből az edzés része még menne is konditeremben, de az evéstől félek, mert vagy nagyon keveset eszem mindig, vagy sokat. :/
Tudom, hogy a lányok számára vékonyabb alak az ideális, mint ahogyan a férfiak azt gondolnák. De férfi szemmel a testem ilyen állapotban már elmegy? Vagy messze van még a vonzótól?
Hogy lenne már hájas a combod???? Te úristen! Össze se tudod zárni!!!
Mennyi testképzavaros van itt, te jó Isten.. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!