Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek 120 kiló?

Hogyan lehetek 120 kiló?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok, 3 éve edzem eléggé izmos vagyok.

apám 95 KG, nem kövér erős alkat. én 73 kg vagyok, kicsit látszik a kockahasam.

Nagy darab akarok lenni, nem főként izomből, csak legyek valami 110,120 KG. vannan egy haverom aki 24 éves és 105 kg.

magas, erős alkat. Apja 120 KG, vagy 2 méter. öregapja ugyanúgy nagy darab. Tudom hogy ez örökség, de én is nehéz akarok lenni.

Az megoldás ha lefekvés előtt MASS ot iszok a sok cukortartalom miadt hogy elhízzak?

apám hiába eszik estére akármit, zsíros kenyeret, kolbászt, szalonnát, 1 KG-t sem tud felhízni.

Lehet hülye kérdés, de válaszoljatok kösz

2013. dec. 16. 18:34
 1/9 A kérdező kommentje:

bácsikám is 98 kg között van.

u.i. : nem érdekel az egészségem, ha valaki ezt írná.

2013. dec. 16. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
hizáshoz sokat kell enni. lehet hogy zsíros keneret eszik kolbálaszt , szalonnát (ebből szerintem csak a kenyérrel van baj), nem fog hizni ha nem eszik eleget.
2013. dec. 16. 18:44
 3/9 A kérdező kommentje:

kösz a választ, de én szerintem ez fajtától függ...

van aki alig eszik, mégis hízik, van eki meg tömi magát meg lefekvés előtt 100 gram cukrot visz be mégsem hízik. én a középső kategóriába vagyok az endomorph, ektomorph meg a mezomorp közt. és az utolsóba karok tartozni

2013. dec. 16. 18:48
 4/9 A kérdező kommentje:
1 évig minden nap grammra mértem a csirkét meg a rizst, de semmit sem segített
2013. dec. 16. 18:52
 5/9 aspikami ***** válasza:
Te beteg vagy! Szerinted melyik lánynak fog bejönni az a benga állat aki leszel?
2013. dec. 16. 19:01
 6/9 A kérdező kommentje:
az legyen a legkevesebb gond
2013. dec. 16. 19:05
 7/9 aspikami ***** válasza:
Azt legalább elárulod miért szeretnéd ezt? Mert én értelmét nem látom. Oké, legyen rajtad izom, de zsír minek?
2013. dec. 16. 19:07
 8/9 anonim ***** válasza:
120 kiló izommal is elég érdekesen néznél ki. Az én keresztapám 3. helyezett lett a súlyemelő világbajnokságon, kb. akkora mint én, 170 cm, körül van, és 123 kiló. Tényleg óriási, és ezt a felesége sem nagyon bírja, csak azért viseli el, mert még mindig szereti. Ha pedig te hájas lennél, és nem izmos, hát....az Isten óvjon téged attól, de komolyan. Női szemmel nézve, nem hogy nem vonzó, de egyenesen undorító volt. Kérdező, az pedig elég nevetséges dolog (és most szépen fejeztem ki magam) hogy nem érdekel az egészséged. Majd fog, ha nem lesz..
2013. dec. 17. 16:42
 9/9 Mikimano80 válasza:
squat deadlift benchpress 5/3/1, attól nagy leszel
2014. márc. 15. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!