Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kiló vagyok?...

Szerintetek hány kiló vagyok? Kell még fogynom?

Figyelt kérdés

Szültem 2,5 éve, kb 30-35kg-al lehettem tobb, mint ezen a most készített képen!

Nem tudom eldönteni, hogy kell még fogyni, vagy sem.

Én azt mondom igen, a többiek azt, hogy nem!

[link]

2016. jún. 4. 15:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%

Ha nagyon hiú vagy, akkor erősportokkal (súlyzózás) pakolhatsz magadra némi izmot, de egyébként nagyon szép alakod van, és a hasadon lévő apró hibától eltekintve nem is látszik, hogy van gyereked :)

Én szeretnék majd így kinézni két és féléves gyerek mellett, ne hallgass a playboy címlapot etalonnak tartó idiótákra.

2016. jún. 4. 17:07
 12/27 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem jól nézel ki, fogyni hülyeség lenne még. 60 alatt saccolnálak.
2016. jún. 4. 17:08
 13/27 A kérdező kommentje:

Szeretnék többet mozogni, mert azért hiányzik.

Ha playboy nem is leszek, de elégedett mindenképp szeretnék! :-) 56kg vagyok vagyis ingadozó, 56-57 :-)

2016. jún. 4. 17:12
 14/27 anonim ***** válasza:
66%

Férfiként mondom, szerintem szuper alakod van.

Nyilván a gyúrásmániás arcok szerint ez egy löttyedt, izomtalan test, de ne akarj úgy kinézni, mint az ő ideáljuk... Vagy a férfiak 95%-ának jössz be, vagy az 5% testképzavaros idiótának.:)

2016. jún. 4. 17:32
 15/27 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó komment, nagyon aranyos volt:-)
2016. jún. 4. 17:50
 16/27 anonim ***** válasza:
82%

Jesszus! Nem kell fogynod, HÍZNOD KÉNE!!! De nagyon sürgősen!

Te b*szki a lábaidat sem tudod összezárni és csupa csont és bőr vagy mindenhol!!

2016. jún. 4. 17:54
 17/27 anonim ***** válasza:
61%

Hát ha bókokat szerettél volna hallani rosszul tetted fel a kérdést, ugyanis csak az igazsággal szolgálhatok :(.

Nyugodtan sorold magad a 95% "normális ember" közé, egyáltalán nem kötelező szépségideálokat kitűzni...

2016. jún. 4. 17:58
 18/27 anonim ***** válasza:
Dehogy kell (már amennyire ez képről látható s te biztos más szemmel nézed magad élőben), szerintem is csinos vagy. Egy kis izom még jól jönne, de attól még nem nézel ki rosszul s még azt is megértem, ha valaki nem akar izmos lenni (csak egy szint alatt beteges ez, amikor sorvadt izomzatot akar valaki a vékonyság miatt. az élethez kell némi erő, izom, jól is néz ki).
2016. jún. 4. 18:02
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy dekát sem kell fogynod. Már így is elég sovány vagy.

A combodat ha te vastagnak látod, akkor vagy a látásoddal van gond, vagy a fejeddel. Remélem, nem lettél testképzavaros a nagy fogyókúrában.

Szerinted miért mondja mindenki, hogy nem kell többet fogynod???

2016. jún. 4. 18:02
 20/27 anonim ***** válasza:
74%
Nem kell fogynod, szep alakod van, kicsit tul vekony is lettel, a melled elegge megereszkedett :s
2016. jún. 4. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!