Milyen módszerrel szabadulhatnék meg 5-6 kg-tól?
En most adtam le kb 6-7kg-ot 3 es fel het alatt. Modszer: minden masodik harmadik nap 2-3 ora sport (20-30 perc futas utana futball). Sok folyadek kb 4 liter amikor sportoltam, 3 liter maskor. Rendes reggeli (muzli), kis ebed (egy kis barna kenyer paradicsommal, paprikaval es kis sajtal), alma (uzsonanak), rendes de alacsony kaloriaju vacsora (pl porkoltben a hus felet paprikara valtottam; tesztat, rizst pontosan kimerem, hogy ne csinaljak tobbet mint amennyi kell; voros hust ritkabban eszek;). Ha edessegre vagytam akkor almat ettem (kb 4 alma naponta). Annyit mindig eszek, hogy ne legyek ehes, viszont a kimeres miatt tele soha nem vagyok.
A hasam eltunt szinte teljesen es az izmok vegre latszanak... egyebkent 88kg on kezdtem, jelenleg 81 vagyok a 179cm-hez... A cel 78-79 kg... Es utana megtartani.
ma 08:00 -as válaszolónak!
Sovány húst egyél, sőt, kötelező is. Legalább a maradék izmot ne égesd le magadról, ha már alig eszel. Az almát is lecserélhetnéd értelmesebb szénhidrátra ami nem gyümölccukor.
2ik válaszoló voltam. Olvasd el azt is. Csak tanács!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!