Hogyan tudnék 3 hónap alatt lefogyni több mint 30 kg-t?
Miért ordítasz? Itt senki sem süket.
Orvosi segítség nélkül csak súlyos egészségügyi kockázattal. Ez rengeteg. Három hónap alatt értelmes ember nem akar többet fogyni 3-5 kg-nál.
Fogyókúra padig nem létezik. Bukta nélkül semmiképpen, s a bukás oka a KÚRA.
Csak olyan módszer lehet hatásos, amit éveken át tudsz művelni úgy, hogy kellemesen érzed magad, nincs olyan érzésed, hogy lemondsz valamiről, sőt!
Ha betegség indokolja, akkor kórházban, szigorú orvosi felügyelet mellett lehet csak ilyen gyorsan sújt leadni.
Sehogy. Ha csak nem akarsz belehalni.
(A kettes válasza pedig elég fura.)
Ilyen nincs. Illetve talán egy, a zsírleszívás, de nem tudom, egyszerre mennyit vesznek le és ehhez mekkora felesleggel kell rendelkezni.
Ha nagy a felesleg, heti 1,5 kg a nagyon max, annál több már veszélyes és nem tartható. Az 3 hónap alatt is csak 18 kg. Ahogy 3 hónap alatt nem lehet 30 kg-t felszedni, úgy leadni sem. De ha tegyük fel, sikerülne, ahogy elérted a célod, csak egy kicsit felhagynál a diétával, és duplája jönne vissza rövid időn belül.
Ilyen mértékű fogyás ennyi idő alatt esetleg akkor lehetséges, ha 200+ kilós vagy, ha 80-ból akarsz 50-re fogyni, az lassú lesz, ha nem akarod visszahízni.
sehogy
én három hónap alatt 16-ot fogytam 40 kilós túlsúlyból napi 1500 kalóriás kajával és heti három igen kemény sporttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!