En egy 15 eves fiu vagyok es 78 kilos vagyok hogyan tudnek lefogyni edzessel, milyen edzeseket kene vegeznem hogy lefogyjak, hasizmot naponta mennyit csinalja, hogy egy-ket het alatt lefogyjak?
Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 13:33
1/4 anonim válasza:
Az edzés maximum erősít, izmosít (persze nagyon lassan) s egy picike kalóriát éget.
Az étrendtől fogysz le s nem hamar azt sem.
Nem mindegy, hogy 150 vagy 180 centis vagy...
Ha 1-2 kiló felesleged van, akkor fogyhatsz le 1-2 hét alatt.
2/4 anonim válasza:
Próbálj egészségesebben étkezni, kerüld a túl zsíros ételeket, cukrot.
És mozogj minél többet, többfélét.
3/4 A kérdező kommentje:
180 cm vagyok kb
2016. jún. 5. 16:19
4/4 anonim válasza:
Ez esetben sem tudható, mennyi a felesleged, bár 15 évesen bizonyára nem vagy nagyon izmos.
De ez mindegy is, az étrenden múlik és heti 1 kiló még reális... Sokféle szálkásító étrend van, válassz valami szimpatikusat, valami aerob mozgással, némi kardió is mehet. De a teljes testes erősítés sem lenne rossz ötlet, csak annak 1-2 hónap alatt sem lesz látszatja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!