Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni kb...

Hogyan tudnék lefogyni kb 10-12kg-t?

Figyelt kérdés

Tobbszor belevagtam a fogyasba de pár kilonal tobb nem igazan sikerult. Most jarok heti 3x-4x edzoteremben itt kardiozok es sulyzos eszeseket is csinalok. Emellet heti 2x 1,5 edzesre jarok. A sportal nincs gondom de a taplalkozassal igen.

Tobbszor eszem banatomban hogy nem vagyok vekony. fogalmam sincs mit egyek reggelire,tizoraira(amit a suliba viszek) ebedre, uzsonara , vacsorara. tudnatok ebben segiteni? Kb 10-12kg szeretnek lefogyni. Tudom ehez ido kell de ha szeptemberre ezt elernem(uj suli) nagyon boldog lennek.

O es 14/l 170cm 70kg

2016. máj. 19. 10:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne csináld azt, amitől meghíztál. Pl. ne egyél bánatodban.
2016. máj. 19. 11:12
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt olvasd el, hogy legyen némi fogalmad a témáról és ne sötétben tapogatóz!

2016. máj. 19. 11:19
 3/6 anonim válasza:
0%

Én azt javaslom, hogy szépen lassan csökkentsd az ételmennyiséged, hagyd, hogy összeszűküljön a gyomrod és akkor nem fogod kínzásnak megélni.

Minden étkezésnél kevesebbet egyél, mint amivel jól laksz, és ha kiegyensúlyozottan táplálkozol a nap során, a vacsorát elhagyhatod.

2016. máj. 19. 15:01
 4/6 anonim válasza:
Első körben hagyd el a cukrot és búza lisztet. Reggelire zabkása teljesen jó:(
2016. máj. 19. 15:54
 5/6 Márkezjóéselfogadod? válasza:
A táplálkozáshoz csak annyit fűzök hozzá hogy egy átlagembernek naponta 5 szor kell enni ezert probalj meg 5szor de keveset hogy ne lakj nagyon jol csak felig-meddig
2016. máj. 19. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell ötször enni, nagyon sokan boldogan megvannak 3 vagy kevesebb étkezésel. Sokak kizárólag éhezni tudnak 5 kis evéssel, a gyomorszűkülés pedig érdekes teória, amiben személy szerint nem hiszek. Ha keveset eszek, akkor is kalóriával lakom jól, nem térfogattal. Ez a logikus, a testnek energia kell, nem térfogat (bár annak még lehet némi szerepe, nem mondom, hogy nem) meg gyomorszűkülés. Nincs üzemanyag -> szól, jó esetben.
2016. máj. 19. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!