Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vajon megerte lefogyni?

Vajon megerte lefogyni?

Figyelt kérdés
Gyermekkent nagyon vekony voltam, ehhez meg hozzasegitett, hogy versenyszeruen usztam 16 eves koromig, azutan egy betegseg miatt abba kellett hagynom. Termeszetesen megkezdodott a hizas es 20 eves koromra a 175 cm-hez 88 kg-ot nyomtam. Termeszetesen legrosszabb idoszak pasizas teren, mert pont a 18-25 eves koromban voltam a legsulyosabb. Hozzateszem robosztus voltam, mintsem hajas, megis en voltam az, akinek folyamatosan beszoltak a sulya miatt. Aztan 25 evesen elkezdtem dietazni, mert eldontottem, hogy kesz ennek veget vetek. Sikerult 58 kg-ra lefogynom. Most persze mindenki azzal piszkal, hogy most nagyon vekony vagyok, olyan 70kg-osan jobban neztem ki stb. Viszont az en problemam, hogy azthittem vissza jon az onbizalmam. Felre ne ertsetek jobban erzem magam igy mint elotte, am megsem vagyok elegedett. Az uszastol a vallam a hatam szeles, a mellem viszont nagyon kicsi lett, igy hiaba fogytam le, meg mindig robosztus, nagydarab vagyok, csak szinte mellek nelkul. Valahol orultem neki, hogy lement a mellem, mert ezaltal is kisebbnek tunok, nem mint egy medve. Azt gondoltam vegre en is buszken allhatok oda vekony baratnoim melle, de tenyleg ugy nezek ki, mintha a transzvesztita baratnojuk lennek. Es valaki hiaba olyan magas es sulyu mint en a vekony keze es felsoteste miatt kb fele akkoranak tunik. Nem akartak elhinni, hogy ugyanannyi a sulyunk. Az alacsonyabb csajokrol mar nem is beszelek. Ha vekony, akkor nincs is mirol, de ha teltebb, akar sulyra is nagyobb mint en igy is gyonyorubbek. Nagyobb mell a pici felsotesten, karcsu derek, formas csipo stb. Tehat megerte ez az egesz? Persze egeszsegugyi okokbol mindenkepp, de teszem fel, ha mas adottsagaim lettek volna, lehet az sem zavart volna ha van sulyfeleslegem. Tehat egy szeles vallu lany mindig debellanak fog tunni?

2016. máj. 10. 08:30
 1/4 anonim ***** válasza:
"Tehát egy széles vállú lány mindig debellának fog tűnni?" Hogy őszintén válaszoljak a kérdésedre, igen. Bár ez csúnya megfogalmazás szerintem. Nyilván, a hátaddal már nem tudsz mit kezdeni, viszont van akinek tetszik a deltás alak. :) Én is nő vagyok, én igaz nem úsztam, de sokat sportoltam általános és középiskolában, majd kondiztam is 17-18 évesen, így mondhatni szélesebb a hátam és a vállaim mint a többségnek, igaz nem annyira mint egy úszónak. Szerintem próbáld meg elfogadni önmagad, mert ezen sehogy sem fogsz tudni változtatni. Hidd el, ha ez sikerül akkor az rajtad és a kisugárzásodon is látszani fog, és sokkal többen fognak érdeklődni irántad, nyitottabbak lesznek a férfiak is feléd, ha te is szereted önmagad. :) Ne érezd magad másnak, vagy sutának a többi barátnőd között, fogd fel úgy, hogy te nem vagy átlagos. :)
2016. máj. 10. 08:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten tetszik a széles váll. Nem lesz ettől még debella valaki. Főleg akkor nem, ha olyan vékony, mint te. Mondjuk szerintem te már sovány vagy. Ilyen magassághoz 60-65 kg sokkal jobb lenne.

Ne hasonlítsd magad mindig másokhoz, mert te te vagy, nem x vagy y. Gondolj arra, hogy magadhoz képest mennyit változtál.

A párkeresésben meg a korábbi súlyod sem lehetett akadály, a mostani kinézeted meg pláne nem. Rengeteg féle ember van, akik találnak párt. Nemcsak a "sablon divat" emberek.

2016. máj. 10. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Én 172 centi vagyok,nekem is széles a vállam+ a csipőm is .Mi nem vagyunk törékeny,cuki,picike lányok,de attól még lehetsz nőies,nem debella,ez butaság :)

Szerintem inkább arról lehet szó nálad is ,mint sokunknál a fogyással nem jön vissza automatikusan az önbizalom,nekem hónapok (!) kellettek,amig egyáltalán láttam magamon a változást,inkább csaj a ruháimon láttam,de nem éreztem magam vékonyabbnak vagy csinosnak.

2016. máj. 10. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:

3: Hát igen. Szerintem egyébként a széles váll, széles csípő, vékonyabb derékkal pont a legszebb alkat.

Főleg egy magas, vékony lányon.

Úgyhogy nyugodtan legyetek elégedettek magatokkal és örüljetek az elért eredménynek :)

Nem mindenkinek a picike lányok tetszenek :)

2016. máj. 10. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!