Vajon megerte lefogyni?
Nekem kifejezetten tetszik a széles váll. Nem lesz ettől még debella valaki. Főleg akkor nem, ha olyan vékony, mint te. Mondjuk szerintem te már sovány vagy. Ilyen magassághoz 60-65 kg sokkal jobb lenne.
Ne hasonlítsd magad mindig másokhoz, mert te te vagy, nem x vagy y. Gondolj arra, hogy magadhoz képest mennyit változtál.
A párkeresésben meg a korábbi súlyod sem lehetett akadály, a mostani kinézeted meg pláne nem. Rengeteg féle ember van, akik találnak párt. Nemcsak a "sablon divat" emberek.
Én 172 centi vagyok,nekem is széles a vállam+ a csipőm is .Mi nem vagyunk törékeny,cuki,picike lányok,de attól még lehetsz nőies,nem debella,ez butaság :)
Szerintem inkább arról lehet szó nálad is ,mint sokunknál a fogyással nem jön vissza automatikusan az önbizalom,nekem hónapok (!) kellettek,amig egyáltalán láttam magamon a változást,inkább csaj a ruháimon láttam,de nem éreztem magam vékonyabbnak vagy csinosnak.
3: Hát igen. Szerintem egyébként a széles váll, széles csípő, vékonyabb derékkal pont a legszebb alkat.
Főleg egy magas, vékony lányon.
Úgyhogy nyugodtan legyetek elégedettek magatokkal és örüljetek az elért eredménynek :)
Nem mindenkinek a picike lányok tetszenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!