Ezzel kb mennyi ido alatt tudnek lefogyni 12kg-t?
reggelire eszek 2szelet abonettet sonkaval es egy bogre zold teat iszok.
ebedre vagy spenotot eszek vagy sult lazacot.
es "vacsorara" 17:00-kor eszek 1 almat.
emellett naponta kb 3l vizet iszok, minden nap elmegyek 20km-t biciklizni, vagy futni kb. 5km-t, meg csinalom mind3 rubint reka-van 5perced? videojat minden nap 2x vagy 3x
180cm/72kg/17L
Honnan okádjátok ki ezeket a nyomorék "edzésterveket" ? Gondolom hasraütés. Na de hogy válaszoljak is:
2 hónap, 13 nap, 21 óra, 31 perc alatt fogsz lefogyni 12 kilót. Se több, se kevesebb, ezt most így kiszámoltam, halál pontos.
Ha nincs mögötted edzés múlt és ezt egyik napról a másikra kezded, kizárt dolog hogy ezt bírni fogod. Nagyon kevés ez a kaja. Vitamin hiány, testi, szellemi leépülés lesz a vége. Nem adok 2 hetet. Ez egy ész nélküli kitalált baromság. Próbáld ki és szerezz bizonyságot, a saját tapasztalat a legjobb.
Nem lehet megmondani mennyit fogsz fogyni, nem ismerünk.
Soha nem értettem, hogy miért hiszik azt az emberek, hogy éhezni kell a fogyáshoz. Leírjam miből állt ma az én kajám?
Reggeli tojásrántotta gombával, párolt zöldségekkel, teljes kiőrlésű kenyérrel, tízórai egy kávé, ebédre barna rizs, csirkemell, saláta, kevés dinnye, vacsora tonhalsaláta(saját készítésű). Sport nálam pedig heti 4 alkalom, biciklizés, kb 15-20 km. De nem ennyivel kezdtem, fokozatosan emelem. Amit nem eszem az a cukor, fehér kenyér és más finomlisztből készült cuccok, étolaj, kóla, chipsz, csoki, gyorséttermi kaják. És láss csodát, így is fogyok, nem is lassan, mivel nagy a túlsúlyom, így kezdetekkor 2 hét alatt 4 kg ment le. De eszem ágában sem volt éheztetni és kínozni magam. Szóval dönthetsz, vagy éhezel és kínzod magad, vagy pedig úgy fogysz, hogy nem vagy éhes. Amúgy szerintem neked nem fogynod kellene. Inkább sportolj normálisan, ésszel, nem széthajtva magad, hogy formásodj.
fogom birni, mert mar kb 3hete bicozok majdnem minden nap ennyit..ahoz mar hozzaszoktam..a labam az izmosabb lett..
a videokat kb 4-5napja csinalom
azt, hogy keveset eszek azt meg kb 1hete.. az a 2szele abonett reggelire az boven eleg.. foleg hogy kb 12ora fele kelek fel
es itt draga az abonett
a teljes kiorlesu kenyertol meg nem fogytam..majdnem 1evig azt ettem es meg hiztam tavaly ota 8kg-t ...
De amúgy mi honnan tudjuk h ezzel a fos módszerrel mikor fogysz le? Sok hülyeséget olvastam már erre, na de ez? De csak csináld! :)
látszik, h gyerek vagy még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!