Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?...

Hogyan tudnék lefogyni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

166cm vagyok és 71kg!

Tavaly nyáron 54kg voltam, de nagyon elhíztam.Sokan azt mondják hogy jó ez így, de én nem érzem magam így jól!:(

A combomon van nagy felesleg és az a baj hogy a mi a családunkban mindenki csípőre hízik jobban.

Nem szeretnék semmilyen gyógyszert szedni vagy ilyesmi, hanem inkább a mozgás érdekel!Kérlek segítsetek, adjatok tanácsot! Előre is köszönöm!:)

15L

2014. jún. 10. 16:36
 1/1 anonim válasza:

Szia! Igazad van, a te alkatodhoz az 54 kg tökéletes volt, jó lenne ha újra sikerülne azt az alakot visszanyerned. Sajnos helyi zsírégetés nem létezik, de ha elkezdődik a fogyás előbb utóbb onnan is le fog menni. A gyógyszert tényleg felejtsd el, nagyon egészségtelenek. Mozgás kell ide és helyes táplálkozás. Kezdd azzal hogy eljársz mozogni rendszeresen, heti 3-4 alkalommal. Elsősorban kardió jellegű mozgásokat végezz, mint a futás, taposás vagy az elipszisgép. Ezt kiegészítheted egy kis súlyzós edzéssel is. Egy edzőteremben nagyon sok tanácsot tudnának neked adni. Ha nem akarsz ilyen helyre menni, az aerobic is pl nagyon sokat segíthet.

Változtass a táplálkozásodon. Felejtsd el a csokit, kenyeret, tésztákat. Ha bűnözöl is, ritkán tedd. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, az alacsonyabb zsírtartalmú ételeket keresd. Szerencsére még így is jól lehet lakni és finomakat is ehetsz.

Ne higgy a csodadiétákban, életmódot kell váltani. Sok sikert!

2014. jún. 19. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!