Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki tervez a nyári szünet...

Ki tervez a nyári szünet alatt lefogyni?

Figyelt kérdés
Én már összekészítettem a mai reggelim és tízóraim, ugyanis ma kezdek. :) A célom 60 kg nyár végére, azaz olyan 15 kg mínusz.
2014. jún. 4. 01:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Én, bár én szeptember óta fogyózok kisebb-nagyobb megszakításokkal, fogytam is kb. 25 kilót. A május is ilyen megszakítás volt, csak egy nagyobb :DD Szóval mától én is 'újrakezdek'. 10 nap a suliból + nyár :D Én most vagyok kb. 73 kiló, nekem az a célom, hogy ötössel kezdődjön a súlyom.
2014. jún. 4. 08:16
 2/3 anonim ***** válasza:
1#!Én is ennyi kg vagyok nekem is ez az álmom, csak én még nem fogyóztam.
2014. jún. 4. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Bár nekem ez régi terv és nyári szünetem sincs, nekem is ma indul egy újabb szakasz, megvan a tervem a mai étkezésemre s tapasztalataim szerint sikerülnie kell a napomnak :) Tudom, mire kell vigyáznom és mit érdemes ennem, mi laktat kevés kalóriában is, ráadásul nem is tűnik egészségtelennek számomra... Ha még mozogni is rendesebben elkezdek, nem lesz baj :D

Sok sikert mindnyájunknak! 15 kiló mínusszal valószínűleg én is rendben leszek, aztán igyekszem felszedni egypár kiló izmot. De ha közben sikerülne feljönni valamicskének, az ellen sem tiltakoznék.

2014. jún. 4. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!