Ki tervez a nyári szünet alatt lefogyni?
Figyelt kérdés
Én már összekészítettem a mai reggelim és tízóraim, ugyanis ma kezdek. :) A célom 60 kg nyár végére, azaz olyan 15 kg mínusz.2014. jún. 4. 01:45
1/3 anonim válasza:
Én, bár én szeptember óta fogyózok kisebb-nagyobb megszakításokkal, fogytam is kb. 25 kilót. A május is ilyen megszakítás volt, csak egy nagyobb :DD Szóval mától én is 'újrakezdek'. 10 nap a suliból + nyár :D Én most vagyok kb. 73 kiló, nekem az a célom, hogy ötössel kezdődjön a súlyom.
2/3 anonim válasza:
1#!Én is ennyi kg vagyok nekem is ez az álmom, csak én még nem fogyóztam.
3/3 anonim válasza:
Bár nekem ez régi terv és nyári szünetem sincs, nekem is ma indul egy újabb szakasz, megvan a tervem a mai étkezésemre s tapasztalataim szerint sikerülnie kell a napomnak :) Tudom, mire kell vigyáznom és mit érdemes ennem, mi laktat kevés kalóriában is, ráadásul nem is tűnik egészségtelennek számomra... Ha még mozogni is rendesebben elkezdek, nem lesz baj :D
Sok sikert mindnyájunknak! 15 kiló mínusszal valószínűleg én is rendben leszek, aztán igyekszem felszedni egypár kiló izmot. De ha közben sikerülne feljönni valamicskének, az ellen sem tiltakoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!