Hogyan lehetne egy nyári szünet alatt lefogyni?
Nem ajánlatos a futás a térdek miatt, de a biciklizéshez úgy kell hozzáállni, hogy sokat, gyorsan. Én tavaly 14 éves voltam, 74 kiló és 3 hét alatt 5 kilót adtam le csupán sporttal: kb 35-40 kilométert mindennap 2 óra alatt folyamatos tempóban megtettem. De nem ajánlom, hogy 21-szer megtedd ugyanazt az utat, mert ráunsz, és arra eszmélsz, hogy ez nagyon fárasztó. Zenehallgatás is sokat segít, dinamikusabb tempójú zenével persze, és nem forgalomban, mert balesetveszélyes.
De, hogyha igazán hatékonnyá akarod tenni az edzéstervet íme: [link] itt keress egy női diétás étrendet (mert fiúknak csak tömegnövelő van) és egy körülbelül 1500 kalóriással akár megkétszerezheted a hatékonyságot. Ezek 5-6 étkezéses étrendek, de igen kicsi adagokkal. Hajrá, szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!