Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Hogyan tudnék a nyári szünet...

Hogyan tudnék a nyári szünet alatt lefogyni?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok, 68 kg. Elég sok ez egy 12 éves gyerek számára nem?? A nyári szünet alatt szeretnék leadni néhány kilót ( kb. 15 jó lenne ) ... Tudnátok ajánlani valami nagyon hatásos diétát, vagy löttyöt.??

Előre is köszi

2011. jún. 15. 21:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
FUSS sokat és 13 fiú vagyok 38 KG
2011. jún. 15. 21:57
 2/16 A kérdező kommentje:
igyekszem. :D köszi
2011. jún. 15. 21:59
 3/16 anonim ***** válasza:
lány vagy? előző vagyok
2011. jún. 15. 22:00
 4/16 A kérdező kommentje:
igen
2011. jún. 15. 22:05
 5/16 anonim ***** válasza:

Próbáld megállni a kaját.

Miután nyár van, lesz bőven időd arra, hogy ne ülj otthon a tv, vagy a számítógép előtt. Nagyon sok mozgásra lesz szükséged.

Egyél keveset, igyál sokat.

Minden étkezés előtt igyál meg egy pohár vizet, az annyira eltelíti a gyomrodat, hogy kevesebb étel, fog beléd férni.

Egy nap, próbálj meg 3x étkezni. A vacsit meg tudod oldani gyümölccsel is és 18 óra után már ne egyél, csak igyál.

A legeslegfontosabb, hogy mozogj sokat. Bicajozz, vagy labdázz a barátnőkkel, táncolj stb. Mind1, hogy mit mozogsz, csak mozogj és ne bent kuksolj a 4 fal között.

2011. jún. 16. 00:11
 6/16 A kérdező kommentje:
köszi.
2011. jún. 16. 00:26
 7/16 anonim ***** válasza:

15 kilót egy nyár alatt???? Azt tudnod kell, hogy ahhoz, hogy egészséges legyen, max a nyári szünet alatt 5-6 kilót fogyhatsz le. Viszont az 13 éves kislány ha 68 kiló, akkor gondolom a család életmódjával lehet probléma.

Próbáld a szüleiddel megbeszélni, hogy szeretnél egészségesebben étkezni: kerüld a cukros, és zsíros dolgokat. (süti, sültkrumpli, aranygaluska, fánk, lángos, csoki chipsz, rántott hús, pörköltek stb.) Nem mondom, hogy nem ehetsz, de csak ritkán és csak egy picit. Naponta egyél 5ször, de mindig csak keveset. Sok fehérje tartalmú ételt: tojás, joghurt, túró, hal, csirkemell, pulykamell stb. Csak szénsavmentes ásványvizet igyál. 1,5 %os tejet vegyetek lehetőleg, és teljeskiőrlésű kenyeret.

Emellett nagyon sokat kell mozognod: minden nap minimum 1,5 2 órát. Ez a minimum, és legyen ebből min 45 perc kemény edzés: futás, vagy kemény bringázás, vagy ilyesmi. Tényleg életmódot kell váltanod, ha úgy érzed, hogy 15 kiló felesleg van rajtad.

Sok sikert!

2011. jún. 16. 01:12
 8/16 Xaba89 válasza:
Ez kamu h 5-6 kilot lehet csak leadni a szunido alatt!!! Novesben van meg ,szoval sokkal gyorsabb az anyagcsere mint egy felnottnek.Szerintem heti 3,4 alkalommal 1 ora aerob edzes es dietaval akar 10-12 kilo is lemegy.En 15 evesen adtam le 22 kilot a nyari szunidoben es meg mindig egeszseges vagyok sot azota aktivan sportolok.
2011. jún. 16. 03:14
 9/16 anonim válasza:
hát a fogyásnál 70százalékban a táplálkozás dönt úgyhogy ne egyél sokat vagy legalábbis ne egézségtelen kajákat pl: [link]
2011. jún. 16. 20:48
 10/16 anonim válasza:
Értem a problémád!!!:'(
2011. jún. 18. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!