Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Hogyan tudnék a nyári szünet...

Hogyan tudnék a nyári szünet alatt lefogyni?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok, 68 kg. Elég sok ez egy 12 éves gyerek számára nem?? A nyári szünet alatt szeretnék leadni néhány kilót ( kb. 15 jó lenne ) ... Tudnátok ajánlani valami nagyon hatásos diétát, vagy löttyöt.??

Előre is köszi

2011. jún. 15. 21:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egy nap ne háromszor egyél hanem ÖTSZÖR!

Többször kevesebbet, értem?

És este hat után ne egyél.

Én mondjuk úgy is lefogytam 5 kilót, hogy nagyon sokat ettem de mellette sportoltam.

Diétával meg a löttyökkel sza*t sem érsz. Ha éhezteted magad akkor meg lefogysz vagy 1-2 kilót de az nem is a zsírból megy le.

2011. jún. 18. 20:54
 12/16 anonim válasza:
Hát attól függ mit szeretsz:bicikli, roller, görkori, deszka, úszás, futás, tánc.Még valami?:D
2011. jún. 28. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:
én 15éves fiú vagyok 78 kiló és LESZ@ROM mert nem nézek ki max 60-nak. Rollerezz napi 5km-t nekem bejött ;)
2011. júl. 6. 00:12
 14/16 A kérdező kommentje:
XDDDD
2011. júl. 6. 12:13
 15/16 anonim ***** válasza:
'Tomatoe light' a termek neve.2 alig egy hete szedem de 3kilot ugy lefogytam hogy hihetetlen..es meg is latszik...mondjuk nem voltam kover..egezseges mert paradicsombol es paprikabol van..vagy vmi..mondjuk 18even aluliaknak nem kene..de nalad igen nagy a tulsuly..
2011. júl. 10. 18:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Hé utolsó: ez a kaja amúgy micsoda? Keksz vagy mi? De egyébként te mit ettél mellette? Mert kétlem, hogy ettől egy kövér letudna fogyni. :/
2011. júl. 10. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!