Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok lefogyni? (többi...

Hogyan tudok lefogyni? (többi ez alatt)

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Már 80 kiló vagyok. Akármit eszek, az hízlal. Nem szoktam sportolni. A futástól hányingerem lesz és megfájdul a hátam meg úgy ver a szívem, hogy majdnem elájulok! Anya mondta, hogy ne szedjek ilyen gyógyszereket, mert még fejlődésben vagyok! De le akarok fogyni!!!

2016. máj. 18. 14:54
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja és még azt akarom írni, hogy lány vagyok!
2016. máj. 18. 14:55
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Milyen gyógyszereket?
2016. máj. 18. 15:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj el otthon tornázni, keress videókat, amiket úgy tudsz csinálni, hogy megizzadj, de rosszul ne legyél tőle. Futás helyett a gyors gyaloglás is jó, és néha beiktathatsz egy pár perc kocogást, de ne annyit, hogy rosszul legyél tőle. És kéne egy jó futócipő.

Olyan nincs, hogy akármit eszel, az hízlal, mert semmi nem hízlal, ha nem több mint a napi kalóriaigényed.

Vagy kisebb adagokat, vagy egészségesebb kajákat kéne enni.

Gyógyszert ne szedjél, nem hatásos és kockázatod az egészséget.

2016. máj. 18. 16:01
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell annyit zabálni és nem kell a tv előtt tesznyüléstől várni a fogyást, meg a hangzatos nevű, de semmire nem jó bogyóktól. Meg kell emelni a s*ggedet és mozogni, különben 30 éves korodra ebből a 80 kilóból alsó hangon 120 lesz! Hányingered lesz a futástól? Megállsz, hánysz és futsz tovább! Ha kapásból ilyen mereven elhatárolódsz a mozgástól, hogy máris kifogásokat gyártasz, akkor te soha az életben nem fogsz lefogyni!
2016. máj. 18. 16:57
 5/13 anonim ***** válasza:

4es

Bár értékelem a fordított pszichológiát amit művelsz, de nem hiszem, hogy hosszú távon jóra vezet, ha megutálja a mozgást.

Aki szeret enni, és én bizony szeretek, az mindig is fog szeretni enni. Az egyetlen lehetőség nekünk, hogy jobban kajáljunk, csökkentsük a bevitt kalóriákat és megszeressük a sportot. Senkit sem motivál hosszú távon az önutálat, főként mondjuk egy érzelmi evőt.

2016. máj. 18. 17:12
 6/13 anonim ***** válasza:

5-ös. Szeretek enni. Én 2x akkora púpos tányér kaját képes vagyok megenni, mint a férjem. Ha tehetném, ha nem látszódna meg rajtam, egész álló nap csak ennék és ennék és ennék! Imádom az ízeket, a sósat, az édeset, még a keserűt is, ha az valami különleges kaja! Én aztán tudom, hogy mi az a kaja függőség!

26 éves koromig az istenért nem voltam hajlandó megmozdulni. Suliban még arra is képes voltam egyszer, hogy kikarmoljam az orromat, hogy ömöljön belőle a vér csak azért, hogy még csak átöltöznöm se kelljen, nem hogy egy fél kört lefutni a tornateremben. Aztán 26 évesen rádöbbentem, hogy undorító a combom, undorító püffedt a fejem és úgy általában dagadt disznó vagyok. (jó, ez túlzás, mert én a 176 centimhez voltam 80 kiló, de én egy orbitális nagy disznónak éreztem magam a 80 kilómmal!) Ennél a pontnál mondtam azt, hogy na én így nem fogok élni, hogy nyáron úgy tipegek rövidnadrágban, mintha lassított felvételen sétálnék, csak azért, hogy a combom ne hullámozzon úgy járás közben, mint egy viharvert tenger! Nekem is hányingerem volt a futástól, még attól is, hogy felvegyem a futócipőmet! két perceket bírtam egyben lefutni és nem többet, de nem adtam fel! Nálam lustább, tunyább, önsajnálóbb ember kevés él a földön. Ha nekem sikerült ezen átlendülni és megszeretni a mozgást, akkor olyan nincs, akinek ne sikerülne! Az eleje nehéz, de minél hamarabb elkezdi az ember a mozgást, annál hamarabb túl lesz a nehezén. Az egyéb lehetőségek kutatása, meg mindenféle bogyókák és zsírégető teák, meg miegymások csak időhúzásra jók. Előbb-utóbb, aki nem akar 18-20 évesen 80 kilós debella lenni, az rá is jön, hogy meg kell mozdulni!

2016. máj. 18. 17:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Na ja, de te már átlendültél egy sportszerető egészséges nőbe (gratulálok egyébként!), nem hiszem hogy a kérdező itt tart már fejben. Kellenek a pozitív megerősítések kezdetben, az önutálathoz nagyon lent kell lenni a padlón, hogy elegendő löketet adjon egy teljes életmódváltáshoz és a fenntartásához meg nem elég.

Így lehet, hogy én fogytam már többször is 10 kilókat, és mind visszahíztam, mert egy idő után már nem érdekelt, hogy utálom ahogy kinézek.

2016. máj. 18. 17:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen azért annyira már nem vagy fejlődő szervezet a fogyókúrás varázs szerek pedig mindennek tekinthetőek, de gyógyszernek tuti nem. Ettől függetlenül valóban ne szedj olyanokat. Egyél egészségesen és keress más mozgásformát. Nem csak futás létezik a világon. Ha nem bírod kezdetben sétálj nagyon sokat, már az is segít. Járj el úszni, tornázz online videókra vagy jogázz vagy keress egy konditermet.
2016. máj. 18. 17:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Az emberek általában azért híznak el, mert túl sokat zabálnak. Aztán le akarnak fogyni és jön valaki, aki azt mondja, hogy azért nem fogynak, mert nem mozognak. Ekkor az illető elkezd mozogni és ugyanúgy nem fogy, mert a mozgástól még éhesebb lesz és most már úgy is érzi, hogy büntetlenül zabálhat, hisz mozgott. A fogyás elsősorban a megfelelő táplálkozáson múlik. Mozogni ettől még kell, jó és egészséges, de nagyjából esélytelen tőle lefogyni, mert ahhoz baromi sokat kell mozogni, amihez se ideje, se kedve nincs az illetőnek, főleg, ha el van hízva. Egy megfelelő étrenddel sokkal könnyebb lefogyni. Még egyszer mondom, semmi esetre nem azt mondom, hogy ne mozogjon.
2016. máj. 18. 18:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Életmódváltás!!

Még időben vagy. Amúgy én is ilyen voltam, hogy a futástól majd meg akartam halni. Volt olyan, hogy mondom 10 perc elég, de ekkor átkapcsolt valami az agyamba, hogy na még 5 perc és az egészből lett egy közel fél órás futás.

A sport nem mellesleg boldogsághormont is termel, mint a csoki, csak éppen itt nincs bűntudat.

Most kell belegondolnod, hogy vajon megéri e az a hambi meg ezek.

Amúgy tudok nagyon jó diétás ételeket, amik tényleg ízben is nagyon jók.

Ha leírod egy napi étrendedet, akkor talán tudok segíteni, hogy hol van elrontva az egész, de úgy sejtem, hogy az étkezésnél.

70% étkezésen 30% mozgáson múlik az egész.

Ja és azt kell megértetned magaddal, hogy nem csak esztétikailag, hanem egészségügyileg is veszélyezteted magad a nagy súlytöbblettel. Én azt szoktam mondani, hogy nekem nem ér annyit az a pillanatnyi élvezet.

Amúgy tudom miről beszélek és tudom nem egyszerű fogyni ( nekem az utolsó 6-7 kiló van hátra és jelentős pajzsmirigy alulműködésem is van ), az étrendemmel és az edzésemmel mégis nagyon szépen alakulok

2016. máj. 19. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!