Hogyan tudnék Szeptemberre lefogyni? 12/L
Figyelt kérdés
12/L. 160cm vagyok, és 68 kg. Nagyon utálok végignézni a barátnőimen, mert mindannyian egész nap esznek, de még is nádszál vékonyak:( Milyen sportot ajánlotok, amit még nem késő elkezdeni? Milyen időközönként mennyit egyek? Hány kalória lenne a megfelelő? Az ilyen cukros innivalókat nagyon utálom, és gyorskaját is egy hónapban max. 3x eszek. Hús az kizárva, mert nem eszek semmilyen formában. Tudom, ilyen fiatalon még nem ezzel kéne foglalkoznom, de szeretném, hogy a jővőre nézve egészséges maradjak, és jól szeretném érezni magam a bőrömben.:)2016. máj. 22. 09:29
1/3 anonim válasza:
Jelentkezz be a kalóriabázis.hu-ra,szerintem nagyon jó! Ott be tudod állítani hogy mennyi idő alatt mennyit szeretnél fogyni. Ne menj 1200 kcal alá! Nem egészséges. Egyél mondjuk 1400-at és mozogj le 200-at! Én napi 1200 kcalt eszek,az heti fél kiló fogyást jelent,az pont ideális. Sok sikert ;)
2/3 anonim válasza:
Ha tudok még valamiben segíteni írj! Első voltam.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, be is regisztráltam!:)
2016. máj. 22. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!