13/L,65 kg. Szeptemberre, hogy tudnák lefogyni kb.53-55 kg-re?
Figyelt kérdés
Igen. Ez így lehet ( biztos ) ,hogy hülyén hangzik. Diéta vagy sport inkább? Kérlek, segítsetek!2015. máj. 27. 18:54
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem még hozzá tenni, hogy körte alakom van, így a combom rettenetesen vastag. :/
2015. máj. 27. 18:58
2/4 anonim válasza:
Diéta és sport.
Hagyd el a cukros üdítőt, az édességeket, ne egyél túl sok tésztát, kenyeret. Minden nap menj el sétálni egy órát, úszni, biciklizni stb.
3/4 anonim válasza:
Simán! :)
Én is 64 kilóról fogytam 52 kilóra.
Hagyd el az üdítőket (mindet), tésztát, cukrot, kenyeret és a tejtermékeket. Egyél sok tojást, húst és zöldséget.
Én felváltva futottam 5-6 km-t vagy tornáztam 40 percet naponta. Találd meg azt a sportot amit szívesen végzel és nem tudsz megunni. :)
4/4 szandi1993 válasza:
Simán letudnál én 66kg-ról fogytam le 55-re.
Próbáld meg hogy reggel éhgyomorra iszol fahéjas italt ( 1 pohár meleg víz, 1 tk. fahéj, 2tk. méz) és este is vacsora után. Nekem használt de persze nem csokit meg ilyeneket kell enni azért arra is figyelj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!