Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék pár kilót...

Hogyan tudnék pár kilót leadni a hasamról?

Figyelt kérdés
Három hét múpva ballagás és kellene fogyjak a hasamböl,tudom ,hogy egy kimodott helyről nem lehet de valaki valami ötlet ami gyors? Nem szeretnék kimondott diétát.

2016. jún. 1. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Elkéstél.
2016. jún. 1. 16:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Hason gyorsan egyféle módon lehet lapítani helyileg. Kevesebbet eszel egy ideig és akkor laposabb lesz, mert kevesebb benne a kaja. 3 hét az édes kevés ahhoz, hogy látványosan eltüntesd a zsírt onnan, diéta nélkül meg pláne nem lehet hiába edzel keményen.
2016. jún. 1. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:
3 hét alatt rengeteg mindent lehet csinálni, pl. minimum 3 kilót még teljesen egészségesen le is lehet adni. Persze nem mindegy, hogy mennyi háj van a hasadon, de ha nekiállsz 2 naponta rendesen hasizmozni az abszolút látszani fog. Lehet, hogy nincs helyi fogyás, de nálam lehet szerencsére van, én anno még szórakozni is úgy indultam el, hogy hasaztam előtte 20 percet, mert bedurrant tőle az izom és laposabbnak tűnt a hasam, persze tudom, hogy ez nem fogyás, de nekem így is tökéletesen megfelelt. Egyébként meg egyél sok rostosat, mert sok embernél aki a hasára hízik, mint pl. én is, az a baj, hogy lassú az anyagcseréjük, a rosttal tudod gyorsítani.
2016. jún. 1. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!