Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hasamról hogy tudnék még...

A hasamról hogy tudnék még leadni?

Figyelt kérdés

Már lassan 1 hónapja hogy futok és fogytam 5 kilót. Tényleg érzem is hogy fogytam már látszanak is a combomon a vonalak... de hasamat utálom.. hogy tudnám a hasamat leadni?

Az étkezésről szólva meg próbálok kevesebbet enni többször meg olyat ami nem hízlal annyira (mint pl barna kenyér, barna rizs stb).

Egyszer egy hétig tornáztam is... de úgy éreztem mintha csak nagyobb lenne a hasam vagy nem tudom:SS

Tudtok valamit ajánlani? PLS

2014. aug. 18. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ajjaj, dömping van...
2014. aug. 18. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Helyi zsírégetés nincs.

Nincs olyan étel ami hizlalna vagy fogyasztana.

2014. aug. 18. 13:43
 3/6 ninNyunyu07 válasza:
74%
Célzott fogyás nincs,vagy mindenhonnan fogysz vagy sehonnan.Igyál sok vizet és egyél sok zöldséget. Egyébként a torna se árt, bár attól függ h.miféle.Am.meg 5kg egy hónap alatt nagyon jó,ez egy lassú folyamat ne várj túl gyors eredményt.
2014. aug. 18. 13:49
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a segítséget!:) igen vizet azt rengeteget iszok mostanság:D én meg a zöldségeket imádom azzal nincs gondom abból is sokat eszek :D

csak az a baj hogy ha jön öcsém vagy apum valami édességgel nem tudom elkerülni:|

néha azt szoktam csinálni hogy egyből megiszok egy liter vizet teli leszek és akkor enni sincs kedvem :'D

2014. aug. 18. 14:39
 5/6 anonim válasza:
Napi egy óra hasizom! :))) hatásos ;) de milyen vonalakra gondolsz a combod között? :I)
2014. aug. 18. 17:56
 6/6 ninNyunyu07 válasza:
A hasizom gyakorlatoktól nem megy le a zsír max.alatta izmos lesz a has de az úgyse látszik ilyen esetben.Én inkább maradnék a futásnál,úszásnál stb.
2014. aug. 19. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!