Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diéta lenne jó?

Milyen diéta lenne jó?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nagyon válogatós vagyok. Elég sok mindent nem eszem meg. Keresgéltem már diétákat, de mindig olyanok vannak ami nekem nem jó. Pont ezek miatt. :/

2016. jún. 1. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Legalább bírod sokáig ugyanazt enni vagy az is kitétel, hogy változatos legyen?
2016. jún. 1. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Mit eszel meg? Enélkül ötletünk sem lehet...

Hacsak nem zársz ki iszonyúan sokmindent, bizonyára vannak lehetőségek, nincs is ételcsoport, amit feltétlenül muszáj lenne enni, bár némelyek nélkül elég necces.

2016. jún. 1. 16:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem komplett ételcsoportokat zársz ki, akkor helyettesíteni sem nehéz egyik zöldséget a másikkal (bár azok közt nagyon nagy az eltérés, más tápanyagok, ezt célszerű figyelembe venni. de uborka helyett paradicsom meg ilyesmi az okénak tűnik számomra), egyik gabonát a másikkal, sőt akár egyik állati fehérjét a másikkal, bár itt megint nem árt érteni a dolgokhoz.
2016. jún. 1. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!