Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » FOGYÁS. Sos-ben. Segitenél?

FOGYÁS. Sos-ben. Segitenél?

Figyelt kérdés

166cm,60kg-os lány vagyok.Nem tartozom a kövér sem a duci kategóriába,csak én nem vagyok megelégedve magammal .Kb 57kg szeretnék lenne Júliusra .A testsúlyom ideális de az alakommal nem vagyok megelégedve.Van combom is és hasam is,a szélesebb vállamról ne beszéljünk..az is zavar de az ellen nem tudok mit tenni.Napi fel orat futok azaz 3-4km,Heti 4x láb edzést végzek heti 1x tánc edzésem van.

4x14 guggolás (kb 5kg-val)

4x14 lábnyújtás(5kg-val)

3x16 padralépés

3x16 felhúzás(5kg)

3x12 combhajlitó

3x20 kitörés(1,5-kg)

az étrendem napi 1000kcal,van amikor 800(tudom hogy az kevés)

este 5után nem eszem.

AKINEK VAN ÉTRENJE KÜLDJE EL

tudom hogy nincs helyi fogyás!!!!!!

Látványos lesz az eredmény 2honapon belül?

Köszönöm a válaszokat

és a sárga kapszulát is olvastam

15/l

2016. máj. 31. 18:01
 1/4 anonim válasza:
Na varjunk csak..5 után miért nem eszel? és a napi 800 az irtó kevés.
2016. máj. 31. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyél rendesen, mert egy idő után lefogsz fordulni a székről olyan gyenge leszel. 60 kg-ból gyorsan tudsz fogyni, ha sportolsz rendszeresen (aerob, kardio, a láb edzése ebbe az esetben inkább erősítés, mint fogyás), mert a vizet adod le először. Viszont nem vagy túlsúlyos, tehát ha a hasadon és a combodon érzel felesleget azt szálkásító étrenddel és edzéssel betudod hozni. Arra viszont ne feledkezz meg, hogyha izmosodsz, formálódsz a mérleg nem minden esetben fog kevesebbet mutatni, ugyanis az izom nehéz ezáltal te se leszel könnyebb 😆😆 Sok sikert!!
2016. máj. 31. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Olvasd el azt a sárga kapszulát még egyszer szerintem. ;)
2016. jún. 1. 06:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak hízékonyabbá teszed magad, s a 60kg megtartásával is kínlódni fogsz. Normálisan kell étkezni, min minőségileg, mind mennyiségileg.
2016. jún. 1. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!