Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a kardió videó jó?

Szerintetek ez a kardió videó jó?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=LUrrN6cEBRQ

Természetesen mellé csinálok még tornát Cassey Ho naptárából, plusz a héten elkezdek futni.

Az étkezésem szerintem jó, egészségesen eszek(vegetáriánus vagyok), számolom a kalóriát/szénhidrátot/fehérjét(fehérjeport használok) stb.

Átlagban heti 1 kg-t fogyok.

2016. máj. 31. 13:06
 1/3 crudy ***** válasza:

1, Ez nem kardió. A kardió az magas intenzitási rövid edzés.

2, Ha ép a fogyás a cél akkor ne kardióz hanem aerob gyakorlatot csinálj. Ugyan az mint a kardió csak közepes intenzitású hosszú edzés.

3. Ha már most meg van a heti 1 kiló fogyás akkor nem is biztos h kell neked sportolni. Úgy értem nem árt természetesen de akkor kicsit át kell variáld a táplálékbeviteled.

2016. máj. 31. 13:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor ez mi ha nem kardió? Mindenképp mozgok akarok, lehetőleg egyre többet, nem csak fogyni szeretnék de feszesedni is. Plusz jól érzem magam edzés közben, boldoggá tesz. :D
2016. máj. 31. 13:19
 3/3 crudy ***** válasza:
A kardió mint mondtam magas intenzitású rövid edzés szóval a pulzust kb 20 percig 140 felett tartod pihi nélkül. Ez inkább táncikálásnak megy el. Nézd meg h a csaj aki vezeti meg sem izzad. Egy átlagos edzettségű embernek a 100at sem veri a szíve egy ilyen közben. Ha mindenképp sportolni akarsz és ép fogyásban vagy akkor aerobot (40perc, 120as pulzus) tudok ajánlani. Az lehet bicikli vagy futás. Persze kardiózhatsz is, a fogyásban nem fog bezavarni az sem.
2016. jún. 1. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!