Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyott már le valaki levessel?

Fogyott már le valaki levessel?

Figyelt kérdés
az a tervem,hogy reggeli max.2 szelet kenyér,tízórai 1 joghurt,ebéd,leves,uzsi gyümölcs,vacsi leves+heti 5x edzőterem olyan étrendet keresek ami nem kerül sokba,nem macera az elkészítése,változatos,ezért gondoltam hogyha főtt szilárd kaja helyett megpróbálok levest enni+betartani a napi 5xi étkezést és mozgást talán működhetne?

2016. máj. 30. 13:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hááát ..

Azért van mit alakítani ezen az étrenden.

Reggelire mindneképp jobb lenne a tojás bármilyen formában,zöldségekkel,sonkával,szalonnával ,valami ilyesmi .

Azt a joghurtot pajzsmirigybetegként én a kukába hajítanám,cukros is,semmi szükséged rá .

A leves az elég sokféle lehet , ebédre legyen hús zöldségekkel,kevés rizzsel esetleg. Húsból mehet mindenféle,sertés,pulyka,csirke,marha,hal stb amit szeretsz.Nem muszáj zsírszegénynek lennie . Ha te ezeket egy leves formájában szeretnéd fogyasztani,hát tedd. Lehet még sült zöldség,pörkölt,bolognai ,nagyjából bármilyen húsos vagy zsíros kaja,de a lényeg,hogy zöldségekkel fogyaszd,ne tésztával,kenyérrel,krumplival . Ha nagyon vágysz valamire akkor a rizst maximum.

Uzsira szerintem oké egy kis gyümölcs,ha szereted és kívánod,de egy nagy tál friss zöldsaláta,vagy zöld turmix kevés maggal jobb lenne véleményem szerint .

Este sonka,tojás,ebédről maradék,tonhal és sok zöldség,savanyúság ,ki mit szeret..

Én ezzel a módszerrel fogytam le,több zsírt,és kevesebb szénhidrátot vittem be . Tejterméket és gabonafélét elhagytam .

Én mondjuk nem számoltam a makrókat az elején,de neked mindenképp ajánlom,nehogy túl kevés legyen valamiből .

Ez az étrend napi 1000ftból megvalósítható minden gond nélkül,egy személynek. Nem macerásabb mint mákostésztát főzni pl .

Én a sütőzacskót nagyon ajánlom ,imádom,a megmentőm,a mindenem :D Csak beledobálok mindent,fűszerek,kicsi kacsazsir,és meg van két napi ebédem . Sokkal szaftosabb és finomabb benne minden ,meg nem kell felette állni és kevergetni . Mostanság a turmixokra is rákaptam (tej nélkül természetesen) ,lehet gyümölcsből,de zöld leveles zöldségekből is jó ,rengeteg vitamint,ásványi anyagot lehet bevinni hamar,akkor is ha nem kívánod a nyers zöldségeket .

Egyébként nem muszáj napi 5* étkezni ,lehet kevesebb is ,az egész napi összebvitel számit :) Sok sikert!

2016. jún. 7. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!