Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan aki gyorsan fogyott...

Van olyan aki gyorsan fogyott és sokat?

Figyelt kérdés

És ha igen akkor lett valami hátránya? (logó bőr, ritkább anyag csere)

Elszeretnek kezdeni fogyókúrázni és véleményekre lenne szükségem. Légyszíves írjátok meg mindent, hogy mit csináltatok, mit etettek , meddig,hogyan. . És a kort is. Köszönöm. 21L

2016. máj. 19. 07:18
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, anorexiás lettem a végén, 3 hónap (=egész nyár) kórház, rosszabb viszony a családommal... Én kb 3 hónap alatt fogytam 20kg-t, az 1. hónapban napi 100-300kcal-t ettem, utána nullát. Magyarul 2 hónapig csak vitaminokat ettem, csoda hogy nem haltam bele :D Az anyagcserém, szervezetem tönkrevágtam, állandóan fázok stb. 16 voltam akkor.
2016. máj. 19. 07:25
 2/32 anonim válasza:
100%
Azt meg ne probáld!! Tönkre mész,+ vissza is szeded!!
2016. máj. 19. 07:25
 3/32 A kérdező kommentje:

Hát azért én ennek napi 2x csirkemellet és zöldséget, tojást. .

1. Nem bántani szeretnélek, de sose értettem hogy valaki hogy tud csont és bőrre fogyni. Nem igaz hogy nem láttad magad a tükörbe. . Tetszettel magadnak?

2016. máj. 19. 07:31
 4/32 anonim ***** válasza:

" Nem igaz hogy nem láttad magad".

Bagoly mondja verébnek.!!!

Ha neked itt fogja megmondani valaki hogy mit csinálj, régen rossz. Minden ember más és máshogy kell neki fogyni. Ezekből a szóbeszédből csak el híznak általába az emberek.

2016. máj. 19. 07:53
 5/32 A kérdező kommentje:

Igen, ez így van. De ezért kérek tanácsokat hogy milyen fogyokurak vannak. De az meg hogy ,,nem igaz hogy nem láttad magad" szöveg azon alapul. Hogy ha pl. Én Elkezdek fogyókúrázni. Ki tuzok egy célt. Ha az meg van ballon a tükör ele, latom hogy kell e még egy két kiló vagy már oké. Ezért kérdeztem hogy ő vegig kovernek látta magát? mert ugye írta hogy anorexiás lett..

És nem a bagoly mondja vérébnek., én Benezek a tükörbe és látom magam, hogy nem tetszik! És teszek érte! De miért nem hagyta abba a diétát mikor már sovány volt.. Na most értetted miről beszélek?

2016. máj. 19. 08:00
 6/32 anonim ***** válasza:

Az anorexia egy pszichológiai betegség, ami ugyanakkor rossz agy működést is jelent. Az étkezési zavarosok általában torzult én képpel rendelkeznek. A normál testsúlyt is túlsúlynak észlelik. Nem, ők nem látják, hogy soványak. A megfelelő arányú zsírszövetet is úgy észlelik, hogy az pluszban van ott.

Én is voltam anorexiás, és tudd meg nagyon hülye betegség, nem kívánom senkinek. Én is azóta folyamatosan fázok és lassan két éve székrekedéssel küszködök. Nem akarj gyorsan fogyni, mert a gyors súúlyvesztésnek (ha anorexia miatt, ha nem) is nagyjából ezek a következményei. Én 15 kg fogytam 2 hónap alatt. Aztán folyamatosan fogytam tovább, amíg 43 kg lettem. Lógott a bőröm, és az anyagcserémet is teljesen haza vágtak, plusz striáim is lettek. És amikor elkeztem normálisan enni a dupláját híztam vissza a leadott testsúlynak.

2016. máj. 19. 09:11
 7/32 anonim ***** válasza:
A "gyorsan és sokat" fogyás szokott sz@rul elsülni.
2016. máj. 19. 10:38
 8/32 anonim ***** válasza:

Te se fogod magad látni , mint a többi . Olvasd el amit a 6. ír. Ha te olyan ügyes lennél mint ahogy gondolod magadról , nem kellene megkérdezned itt. Magadtól is tudhatnád mi lesz a következmény . Gyors fogyás anorexiához vezet. És tényleg bagoly mondja...

Mégha nem is tetszik.

2016. máj. 19. 11:39
 9/32 A kérdező kommentje:
Oké. Nem szóltam. Az ember kérdez valamit és akkor.mindig jönnek az okos(kodok) kommentek .. . Na mindegy. Koszi
2016. máj. 19. 11:46
 10/32 anonim ***** válasza:
De különben mit gondolsz te gyorsnak és soknak? Nem írtál erről semmit. Lehet, hogy nincs is semmi gond az elképzeléseddel.
2016. máj. 19. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!