Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan aki gyorsan fogyott...

Van olyan aki gyorsan fogyott és sokat?

Figyelt kérdés

És ha igen akkor lett valami hátránya? (logó bőr, ritkább anyag csere)

Elszeretnek kezdeni fogyókúrázni és véleményekre lenne szükségem. Légyszíves írjátok meg mindent, hogy mit csináltatok, mit etettek , meddig,hogyan. . És a kort is. Köszönöm. 21L

2016. máj. 19. 07:18
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. . Hát ezt a hónapot meg lenyomom, meglátom az eredményt és utána kiderul mi lesz :)
2016. máj. 19. 13:50
 22/32 anonim ***** válasza:

85 kiló??? Nem tudom, hova teszed azt a nagy súlyt, nagy a sűrűséged vagy valami, OK, látom, hogy mell is van, nekem is, de 84 kilósan kövér voltam s 64 kilósan is durván hájas a hasam... Tudom, hogy a kinézet és a számok néha érdekesen jönnek ki, a képek is csalnak s rossz minőség meg ruha s egyetlen szögből, de ezt azért nem gondoltam volna. Most jól megleptél, pedig ez nálam ritka.

Mozogni valóban mindig kell, én itthon edzek. De nem érdekelne, ki mit súg össze, ebben jó vagyok. Akkor is jobb nekem itthon, több okból.

Amúgy a testépítésbe s ide is szokott írni Vera, aki valami 100 kilósan kezdte s nem tudom, mennyivel ment konditerembe először, de sokkal. Ha a cél az igazán fontos, akkor nem foglalkozol másokkal, a normálisak úgyse szólnának be, de persze megértem, hogy valamit mégis számít ez s nem lehet a hozzáállást hipphopp megváltoztatni. Nem gond, edzhetsz otthon. Mehetsz túrázni is, engem a közeli erdőkben sem lát semmi, viszont jó kint lenni a friss levegőn, főleg, ha véletlenül épp nem esik az eső... Most már talán jobb idők jönnek.

2016. máj. 19. 16:24
 23/32 A kérdező kommentje:

Egyébként sokan mondják hogy nem látszik a 85 kiló. . A fenekem a legnagyobb és a legnehezebb is, szerintem ja és a fejeen a haj :)

Irigylem a hozzá állásodat !!! Csak tudod nekem sokszor mondták már hogy mennyire kövér vagyok és az sem mellékes, hogy 4 lány testvérem van és szerintem egyikük súlya se üti a 60at! Van amelyik csak 42 körül van, mondjuk ez nekem már ijesztő :/

De gondolom így már értitek, hogy miért szégyenlem magam ennyire. Sok negatívumot kaptam, meg a saját testvereimtol is, nem ám egy idegentol :/

De most 21 évesen elhatározás magam, szülne se nagyon szeretnék már, és itt az ideje hogy változtasak! És hogy végre jól érzem magam a boromben!

Köszönöm a sok motiválást és tanácsot! !!

2016. máj. 19. 16:36
 24/32 anonim ***** válasza:

No igen, így már jobban érthető (bár akinek nincs ilyen családi háttér, arra meg a média hat nagyon, s persze mindenki találkozik azért beszólogatós emberekkel). Ja, a hozzáállásom az egész jó, legyen valami, ha már önfegyelmem nincs sok :P Bár egyeseket olvasva nálam még nem is olyan vészes a helyzet.

Sok sikert! :)

2016. máj. 19. 16:52
 25/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2016. máj. 19. 17:39
 26/32 anonim ***** válasza:

Az edzőteremben a súlyod miatt biztos lehetsz,hogy senki sem fog nevetni :) ez tuti,én még olyat soha nem láttam!! talán,ha 120kilós lennél és alig bírnál mozogni néznének kicsit furcsán a tinik,de akkor sem sokáig,sőt biztatnának,hogy folytasd :)

Egyébként nekem a tesóm volt mindig 80kilós nő,aztán gondolt egyet és lefogyott 60kilóra :) sokat járt futni,mindennap ,otthon csinált 30 perces tornát reggelente. Étkezésben is kicsit vissza vett ,fele annyit szedett mint azelőtt:)

2016. máj. 19. 18:12
 27/32 A kérdező kommentje:
Remélem ez nekem is sikerülni fog :) Köszönöm
2016. máj. 20. 07:07
 28/32 anonim válasza:
Szia,én tojásdiétával+szűzteával fogytam 2 nap alatt 1,5 kg-t.Próbáld ki te is :)
2016. máj. 20. 13:25
 29/32 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó! Az nem fogyás volt,csak kisz@rtál magadból másfél kilót. 1.5 kg zsír elégetéséhez sokkal több idő kell.
2016. máj. 20. 13:28
 30/32 A kérdező kommentje:
Hát inkább ezeket a hashajtós diétát nem próbálnám ki! 😞 Hallottam már olyat is hogy valaki annyira raallt ezekre, hogy tacsra vágta az anyagcserejet, utána már nem volt képes emészteni.😲😲😲😲😲😲 2 gyerekem van, ennyit nem ér meg. És a sport az kell, jobb a kozerzetem, jó érzés hogy valamit teszek is azért hogy lefogyjak.😆 De azért köszi 😊
2016. máj. 20. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!