Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki hogyan fogy/fogyott gyorsan...

Ki hogyan fogy/fogyott gyorsan? Milyen mozgási tippjeitek vannak? (Étrend, sport stb. mindent meghallgatok)

Figyelt kérdés
Aki lassan fogyott le azt is "meghallgatom" :) (kondit ne mondjátok mert nem szeretnék oda menni) :/

2015. aug. 30. 14:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Attól függ, neked mit jelent a gyors fogyás?

A fogyás tempójánál sokkal fontosabb, hogy egészséges legyen, mert ha találsz is egy csodadiétát, ami 1 hónap alatt 10 kg mínuszt ígér, biztos lehetsz benne, hogy vagy tarthatatlan, vagy jojózáshoz vezet.

Míg ha ésszerű keretek közt, normál tempóban (0,5-1 kg/hét) fogysz, akkor kisebb a valószínűsége, hogy a dupláját szedd vissza.

A lényeg szimplán a mértéktartó, egészséges étkezés, mellé rendszeres sport, amit szeretsz. Hiába javaslom én a futást, ami nekem bevált, lehet, hogy te utálod, akkor nincs értelme szenvedni vele, mert nem fog szokássá alakulni. Ha szeretsz otthon tornázni, javaslom Péntek Enikő videóit kezdésnek, nagyon hatásosak.

2015. aug. 30. 14:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) te mennyit mozogsz egy héten vagy egy nap ? :)
2015. aug. 30. 14:17
 3/10 anonim ***** válasza:

leírom egy hetemet:-) bár ez hamarosan változni fog, mert kezdődik a suli.

reggeli: abonett, sonkával, sajttal, házi májkrémmel, sonkakrémmel, zöldségkrémmel, paradicsommal,paprikával, uborkával(mikor melyikhez van kedvem

Tízórai: natúr joghurt gyümölccsel

ebéd: ami ép van, de fél adag

vacsora: saláták, grillezett hallal, csirke vagy pulykamellel

mozgás:

hétfő: 2 óra versenytánc, fél óra futás

kedd: egy óra biciklizés, egy óra úszás

szerda: egy óra lovaglás

csütörtök: 2 óra versenytánc, 10 perc falbelos

péntek:pihenő, itt csak sétálni szoktam kb másfél órát

szombat: egy óra lovaglás, kéthetente buli, tehát tánc egész éjjel

vasárnap: 2 óra biciklizés

2015. aug. 30. 16:10
 4/10 A kérdező kommentje:
huuuhaa te aztán be voltál táblázva :3
2015. aug. 30. 16:19
 5/10 Anyád Gibbonja :D válasza:

Szerintem a lényeg, hogy étkezz naponta 5-t legalább, de lehet úgy is, hogy három óránként eszel. Zárd ki nagyjából az egyszerű cukrokat, fehér lisztet, gyorskajákat! Ajánlom figyelmedbe FB-n a különböző oldalakat, Kolly Diet, Clean Eating Magyarország, ahol találhatsz recepteket, és egyéb okosságokat. Igyál sok vizet! Mozogj rendszeresen aerob mozgásformát, ez lehet futás, biciklizés, gyaloglás, bármi, ami közben a pulzusod 120-140 között van. Fogyassz sok húst, zöldséget, és ne igyál cukros üdítőket (a Zero cukor üdítők még rosszabbak, azokat főleg ne)!

Szerintem kezdésnek 2-3 aerob edzés (40-60 perc között) elég hasznos lenne. Emellett nyugodt szívvel ajánlom, hogy csinálgass valamit, gondolok itt az otthon végezhető gyakorlatokra, vagy súlyzós edzésekre.

https://www.youtube.com/watch?v=lCzuI84H-1c itt egy kis videó ami kicsit összegzi a dolgokat. Kitartást!

2015. aug. 30. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:
igen, de ezeknek a nagy része hobby, így nem is érzem tarthatatlannak. Igazából én nem fogyózok, hanem a versenytánc miatt mindig így kell étkeznem, hogy tarthassam a versenysúlyom.
2015. aug. 30. 16:26
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönök mindent :) de sajnos itt a suli :/ de mindennél jobban megpróbálom beiktatni az otthoni mozgást :)
2015. aug. 30. 16:38
 8/10 anonim válasza:

Első hozzàszòlòval egyetèrtek.

Nekem ami bevàlt,heti hàromszor pèntek enikő plusz mellè liszt- ès cukormentes èletmòd

Nekem a napi 5x-I evès nem megy. De ìgy is jò eredmènyt èrtem el :-)

2015. aug. 31. 08:19
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2015. aug. 31. 08:24
 10/10 anonim válasza:

Szia!

Még egy "Péntek Enikős" :) Május 25.-e óta 13 kg-ot fogytam (ami nem biztos, hogy Neked gyorsnak számít, de valószínűleg tartós lesz). A mozgás mellett szénhidrát diétát csinálok, napi 5-ször eszek, nagyjából 3 óránként. Nekem ez a kombináció nagyon bevált.

Sok sikert Neked is! :)

2015. aug. 31. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!