Két hetes diétát írna nekem valaki?
Kb 5-7 kg súlyfelesleget szeretnék leadni. Régebben próbáltam egy két-hetes diétát (nevét nem tudom) és az bevált. Olyanra gondoltam ami nem túl költséges, de mégis hatékony. Mellette persze sportolok/sportolnék is. Valaki tudna ilyen diétákat? Bármi jöhet, ami hatásos! :)
Köszönöm!
Hús zöldség ez bármikor mehet ha megéhezel. A felvágott az nem jó. Tojás zöldség. ezt pedig úgy hogy 3 fehérje és 1 sárgája pl. Tiszta víz. A CH (szénhidrát) az testsúlykilogramm x 1-1.5 g/ nap. Ha 70kg vagy akkor 70-105g/nap. A fehérje az testsúlykilogramm x 1.5-2g, 70 kilónál 105-140g/nap. Zsír 3 evőkanél lenmagolaj/olíva.
Edzés napi 30-60 perc gyaloglás. Ez pedig heti 3x:
edzés után hús zöldség vagy tojás zöldség, szóval legyen bőven fehérje. Ez nem kéthetes diéta ettől nem fogsz hirtelen lefogyni, kell kb 2-3 hónap de az előnye hogy főként zsírból és nem izomból fogsz fogyni. Formásabb leszel.
A fogyókúrák hizlalnak a legjobban, hiszen éhező és megerőltető szakaszok, ami ráveszi a testet a tartalékolásra; no meg utána az ember az elhízáshoz vezető étrendre tér vissza, illetve megjutalmazza magát.
Több tanulmány is követett évekig fogyózó embereket, s ugyan ezt tapasztalták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!