Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Két hetes diétát írna nekem...

Két hetes diétát írna nekem valaki?

Figyelt kérdés

Kb 5-7 kg súlyfelesleget szeretnék leadni. Régebben próbáltam egy két-hetes diétát (nevét nem tudom) és az bevált. Olyanra gondoltam ami nem túl költséges, de mégis hatékony. Mellette persze sportolok/sportolnék is. Valaki tudna ilyen diétákat? Bármi jöhet, ami hatásos! :)

Köszönöm!

2015. aug. 28. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Lehetséges, de nem véletlenül kell újra fogyókúráznod, ez megint vissza fog jön, tök felesleges, életmód váltás és ne zabálj mint egy tehén, le fog menni. és nem vizes homok diétával knízod magad meg társai
2015. aug. 28. 11:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem zabálok annyit, mint egy tehén (nem is nézek ki úgy)! :) Nem akarom magam feleslegesen kínozni, de szükségesnek érzem a fogyást. És nem egy 17 éves fruska vagyok aki hobbiból diétázik. Azért köszi a válaszodat!
2015. aug. 28. 11:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Továbbra is várnék segítőkész emberek válaszait! Köszönöm!
2015. aug. 28. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Hús zöldség ez bármikor mehet ha megéhezel. A felvágott az nem jó. Tojás zöldség. ezt pedig úgy hogy 3 fehérje és 1 sárgája pl. Tiszta víz. A CH (szénhidrát) az testsúlykilogramm x 1-1.5 g/ nap. Ha 70kg vagy akkor 70-105g/nap. A fehérje az testsúlykilogramm x 1.5-2g, 70 kilónál 105-140g/nap. Zsír 3 evőkanél lenmagolaj/olíva.

Edzés napi 30-60 perc gyaloglás. Ez pedig heti 3x:

[link]

edzés után hús zöldség vagy tojás zöldség, szóval legyen bőven fehérje. Ez nem kéthetes diéta ettől nem fogsz hirtelen lefogyni, kell kb 2-3 hónap de az előnye hogy főként zsírból és nem izomból fogsz fogyni. Formásabb leszel.

2015. aug. 28. 12:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2015. aug. 28. 12:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha csak ilyen kéthetes diétákat csinálsz, rendszeresen vissza fogsz hízni; sőt, az évek múlásával egyre nagyobb és nagyobb leszel.
2015. aug. 28. 14:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Személyes tapasztalatból írod?
2015. aug. 28. 15:20
 8/8 anonim ***** válasza:

A fogyókúrák hizlalnak a legjobban, hiszen éhező és megerőltető szakaszok, ami ráveszi a testet a tartalékolásra; no meg utána az ember az elhízáshoz vezető étrendre tér vissza, illetve megjutalmazza magát.

Több tanulmány is követett évekig fogyózó embereket, s ugyan ezt tapasztalták.

2015. aug. 28. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!