Milyen diétát ajánlotok férfiaknak? (részletesen lent)
Sziasztok!
Tanácsot, tippeket és ötleteket szeretnék kérni diétával és mozgásformákkal, sporttal kapcsolatban.
21 éves városi srác vagy 172 cm 86 kg, szeretnék egy olyan 8-10 kg-ot lefogyni. Ehhez szeretném a segítségeteket kérni diétás tanácsokkal, konkrét diétával és sporttal kapcsolatban.
Jelenleg futok, kb. heti 3 alkalommal, alkalmanként 3 km-t. De sajnos ez csak ahhoz elég, hogy ne hízzak tovább, tartani tudom csak vele a testsúlyomat.
Tudnátok nekem ehhez még pluszba mozgásformákat, sportolási lehetőségeket ajánlani (nem csak kondira gondolok).
Illetve olyan diétákat amivel a kitűzött célomat el tudom érni.
Előre is köszönök mindent!
Olvasd el
80/10/10
Harcosok étrendje
Sárga kapszula
Mind tartalmaz egymásnak nagyon ellentmondásos dolgokat és mindben vannak nagyon hasznos infok a táplálkozásról és a sgervezeted működéséről...
Gondold átt rakd össze a 3 könyvet a fejedben és minden kérdésedre megkapod a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!