Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan aki gyorsan fogyott...

Van olyan aki gyorsan fogyott és sokat?

Figyelt kérdés

És ha igen akkor lett valami hátránya? (logó bőr, ritkább anyag csere)

Elszeretnek kezdeni fogyókúrázni és véleményekre lenne szükségem. Légyszíves írjátok meg mindent, hogy mit csináltatok, mit etettek , meddig,hogyan. . És a kort is. Köszönöm. 21L

2016. máj. 19. 07:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Mar a masik kerdesednel eleg sok valaszt es tippet kaptal. Azok nem jok? Aruld mar el legyszives, hogy miert nem hiszed el, hogy 2,5 honap alatt nem tudsz leadni 10 kg-t?

Irtad, hogy 18 honap alatt jött rad ( legalabb) Akkor miert nem adsz maganak ugyanennyi idöt megküzdeni a kilokkal? Melyik fontosabb, az egeszseged, vagy hogy szepen mutass a nyaralasos fotokon? Kezdj el helyesen etkezni es hidd el 2-3 het alatt elersz annyi valtozast, hogy motivaljom a folyatasra. En meg 3 kg-t akarok leadni, de mar most büszke vagyok arra amit elertem az elmult honapban (3 kg). Es 3 kg tenyleg nem sok, de nalam pl. nagyon latvanyos.

Kerlek szepen, a gyerekeid erdekeben, hallgass rank!

2016. máj. 19. 12:27
 12/32 A kérdező kommentje:

Nem a nyári fotók érdekelnek! Jelenleg külföldön elek, 2,5 hónap múlva megyek haza és otthon nekem CIKI lenne edzoterembe menni, ismerősök miatt :/

Ebből szeretnék fogyni legalább 10-15 kilót. .

[link]

2016. máj. 19. 12:38
 13/32 anonim ***** válasza:

Azért írnak itt kissé furákat...

A koplalás önmagában nem vezet anorexiához, van, aki eléggé immunis az anorexiára, agyban olyan, hogy nem lesz az, hiába koplal. Persze sokan belesodródnak, ez az egyik veszélye, de nem mindenki tud anorexiás lenni.

Azt pedig sosem értettem, egyesek szerint mioért kell annyi időt adni a fogyásra, mint amennyit a hízást jelentett. Pl. 25 kilót kicsit keményen elvileg le lehet fogyni fél év alatt (kinek egész könnyen megy, kinek sehogy, nagy igyekezet mellett sem), de pl. én 25 év alatt szedtem fel. Nem mindenki hízik gyorsan.

De az tényleg fontos kérdés, hogy a kérdezőnek mi a gyors fogyás. Nekem heti fél kiló már szédítő, az azért elég tempós, de 1 kiló a maximum, ami még reálisnak mondható, bár bizonyos extra feltételek esetén fölé lehet menni (ha valaki nem nagyon kövér, akkor inkább csak izomvesztéssel, de heti 1 kiló fölötti zsírvesztés attól még elérhető. aki ilyet akar, annak szoktam emlegetni napi 1-2 maraton lefutását, normál körülmények között irreális a dolog).

Én ugyan nem koplaltam hosszan soha (11 nap volt a maximum, amikor nem volt pénzem ételre s 8 fokban éltem, lövésem nincs, miből fogytam. gondolom, főleg víz és zsír, továbbá némi salakanyag és izom, amúgy 4 kiló volt összesen), de ismertem olyat, aki koplalással fogyott tiniként. Mivel gyorsan csinálta s fiatal szervezet sokat kibír, azonkívül evett is ("normál" ételeket, csak keveset. szendvicset meg ilyesmit. valamit muszáj volt munka mellé), nem lett belőle baja, de utána egy ideig kicsit vigyáznia kellett a vonalaira. Igazából egész életében kell, mert könnyen hízik, viszont mivel az anyagcseréje gyors (sok év telt el, fene tudja, mi volt fogyás után, de nem különösebben lassult be, s izma eleve alig volt, így abból sokat nem veszthetett, de valamit biztos) s valami kis aktivitása s izma ma már azért van, elég sokat ehet a súlytartáshoz. De ez úgy a legeslegpozitívabb eset, úgy tudom, kevesen ilyen szerencsés alkatúak. Kb. 7 hét alatt kb. 14 kiló fogyás, kövérből karcsú lett, ennyi. Én meg egészségesen küzdök éve óta s hol van még a vége... De nem bánom, a koplalás nekem tuti nem való, túl hedonista és egészségtudatos vagyok hozzá s nem akarom sokkolni a saját, egész jól működő szervezetemet. Megvannak a veszélyei és általában nem ér el vele sokat az ember. Nem koplalva is jól lehet fogyni, koplalva sem gyorsul fel extrém mértékben a súlyvesztés, inkább belassul az anyagcsere, fokozódik az izomvesztés (normál fogyáshoz képest, ahol jó étrendnél minimális), ha pedig nem keveset, hanem semmit nem eszik az ember vagy ha sokáig tart a koplalás, akkor különösen nagy bajok lehetnek.

A lógó bőr egyénfüggő is, van, akinek kevésbé rugalmas. De fiatalon ilyen kis fogyásnál jó esélyeid vannak. Bár én nem kockáztatnék.

Ja, a kép alapján csinos vagy (nem azt mondom, hogy nincs felesleged, de jól nézel ki. óvatosan a fogyással, 15 kiló már soknak tűnik, de majd látod, mi lesz 5-10 kiló múlva), furcsállnám, ha bármilyen fogyástól lógna a bőröd, de ugye nem vagyok szakértő.

2016. máj. 19. 13:01
 14/32 A kérdező kommentje:
Huh. Köszönöm szépen! Talán most értettem meg igazán, hogy miért is kell ,,nem koplalva" lefogyni... azt hiszem Megpróbálok szépen lassan. Egyébként hidd el van miből fogyni. Ez előtt kettő hete mutatott a mérleg 89,9 kilót tegnap pedig 85,2 kilót. . Azért valljuk be, ez baromira sok 168 cm-és magassághoz. (És nem jövök avval, hogy szültem kettőt, az nem kifogas)
2016. máj. 19. 13:10
 15/32 anonim ***** válasza:

Ertem, szoval törödni az egeszsegeddel, illetve sportolni verciki. Eszetlenül fogyni viszont nem az. Minden vilagos.

Nem tudom miert erdekel masok velemenye. En utalom az edzötermet, mert unalmasnak talalom, igy kerestem mas sportot amit elvezek. De a ferjem meselte, hogy mikor ö elöször lement ( 20 evesen) nyomott vagy 60 kilot. Senki nem bantotta, a kigyurt öreg rokak inkabb segitettek neki. Csaladi körben meg baratok közt is mindenki inkabb elismeri a masik sportteljesitmenyet, biztatjuk es segitjük egymast, ha kevesbe megy. Nem ertem mi a ciki benne..

2016. máj. 19. 13:17
 16/32 A kérdező kommentje:
Szerintem ti is tudjátok milyen ,,koveren" be menni egy edzoterembe ahol egy rakás vékony nő van.. Akik mellé ha oda állsz a futó padra akkor össze sugnak majd röhögnek egy nagyot.. a korombeliek ilyenek :/
2016. máj. 19. 13:20
 17/32 anonim válasza:
Ismerős a helyzet :D én is 90re híztam de èn 2 gyerek után :( szeretnèk lefogyni legalább nyárra olyan 10-15 kg-ot csak nem tudon hogy csináljam :( ès èn se merek edzőterembe járni mert fèlő h kiröhögnek vagy vmi.
2016. máj. 19. 13:35
 18/32 anonim ***** válasza:

Akkor meg mindig maradnak az aerobik orak, a futas, az otthon edzes es kb. 15.000 mas sportag.

De csak azt tudom mondani megint, hogy kit erdekel ha összesugnak, majd sugdolozzanak fel ev mulva, ha te szupercsini vagy. Amugy meg ki tudja mit sugnak. Akar azt is mondhatjak, hogy vazz en ilyet nem tudok. Szerintem aki kitartassal erte el a celjat az nem bant masokat. Aki meg röhögcsel es sugdos az egy hülye, es le kell kakkantani a velemenyet. Csak nem fontosabb mint te magad, nem?

Ja es sportolni rendszeresen kell, nem csak amig fogyni akarsz.

2016. máj. 19. 13:37
 19/32 A kérdező kommentje:

Én is 2 gyerek után híztam meg, de az elsőt 65el kezdtem . Ez fáj a legjobban :/ de viszont a másodikat 114 körüli kilóval szültem ^^ :/ :/

De egyébként az utolsónak igaza van.. inkább megyek lefogyni mint itthon sírjak a rántott hús mellett hogy le kell fogyni.. maximum egy -alkalommal röhögnek de utána úgy is abbahagyják :) remélem. ..

2016. máj. 19. 13:43
 20/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem nagyon csinos vagy, nem gondoltam volna, hogy ennyi a súlyod.

Nem értem, miért féltek az edzőteremtől, nekem is pozitív tapasztalataim voltak, de végül mindig inkább otthon tornáztam, nekem kényelmesebb. Kell pár súlyzó és egy jó videó, ennyi.

2016. máj. 19. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!