Hogyan lehet lefogyni gyorsan?
Ha nagyon-nagyon keveset eszel és közben rengeteget mozogsz. Sokat kell aludnod és jó az is, ha ebben a két hétben csak fizikailag vagy leterhelve. Nagyon nehéz lesz, egy átlagos fogyókúra során hetente nagyjából egy-másfél kg-ot fogyik az ember. Ha lehetőséged van rá, akkor nagyon sok gyümölcsöt és zöldséget egyél, kerüld a vörös húsokat, a kenyeret, a tésztát, a cukrot minden formában. Én a helyedben ezt amolyan tisztítókúraként fognám fel és majdnem teljesen vegetáriánus étrendre térnék át. (Ki tudja, az is lehet, hogy egy ilyen után már csak alacsony zsírtartalmú ételeket fogsz majd kívánni is.)
Megjegyzem, a korodban nem kifejezetten egészséges az ilyen intenzív fogyókúra; de ismerem a helyzetet, 14 éves vagyok és én is próbálkoztam-próbálkozom ilyenekkel.
Sok sikert!
Átlagos fogyókúra és másfél kiló? Mikor már az egy kiló is kemény, bár reális, szó se róla. Másfél kilót szinte senki nem fogy, az már extrém feltételeket igényel. Napi 1500 kcal deficit, az azért nem átlagos.
Sok gyümölcs sok cukor, persze kinek mi a sok... Van, akinek segít, van, akinek kizárólag éhséget okoz a sok extra kalória mellé újabb extra kalóriákat húz.
De a semmi gyümölcs is végletes.
Én a kevés gyümölcsre voksolok, DE van, akinek a semmi, van, akinek a sok jó. Nekem kizárólag a kevés (a semmivel is működöm s ideálisabb lenne, viszont utálnám), fogyás szempontjából főleg.
2 hét alatt 5 kg nem lehetetlen, de zsírból igen kemény lenne (s menne vele izom is rendesen, ez nagyon gyors fogyás ahhoz, hogy ne). Napi 2500 kcal deficit, ha csak a papírformát nézzük... Ez extrém nagy deficit s akár kevés evés és sok mozgás, akár több evés és extrém sok mozgás, akár nulla evés és kevéske mozgás, nehezen bírja az ember.
Ha a vizet s némi salakanyagot is beleszámolunk, sokaknak elég könnyű az ekkora fogyás, hisz normál vagy akár lassú tempójú rendes fogyást jelent, nagy vízveszteséggel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!