Miert nem tudok fogyni?
Figyelt kérdés
178 cm 65kg lany vagyok. Mindig sovány voltam, most valamiert sokat híztam. A hasamrol szó szerint csüng a háj, kb mint egy 4-5 hónapos, bő ruhát merek csak felvenni hogy ne lassák a hasam (sosem hordtam bo ruhat ezek elott) igaz még csak egy hete edzem, 350felules plusz 10perces torna amit ismerosom ajanlott a youtubrol. Torna kozben erzem h nagyon faj de mindig vegig csinalom megis inkabb azt latom h még nagyobb a hasam mint volt. Tudom h nem kellett volna hagyni hogy ideaig fajuljon. Mit ajanlottok?2016. máj. 26. 10:25
11/12 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok haspresből mennyit csinaljak egy este?
2016. máj. 26. 20:43
12/12 anonim válasza:
Inkabb jarj el futni es dietazz. ( Okosan, nem divatfogyokira, nem koplalas!) Többet fog erni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!