163 87 kiló vagyok. Merre tovább?
2013 elején 49 voltam, majd szép lassan feljöttek rám a kilók,de a legtöbb az ebben az évben.Vagyis 2015 nyara után.
2015 nyarán 64-65 voltam. Azóta hiztam 20 kilót. Mit tegyek? Állandóan ehetnékem van. Kivizsgáltak de semmi rendelleneset nem találtak.
Annyira szörnyű ez az egész. A napokban észre vettem a striákat mindenhol. Nagyon borzalmas.
20/L

Szerintem igen. Mindent megnéztek. Egy pici eltérés volt valahol,de ezt leszámitva minden rendben volt.
És nem fogok hazudni rengeteget eszem. Borzasztóan sokat. Zabálok. Nem birok leállni. Nem tudom mi történt velem. Szeretek enni de mostanában ( ebben az egy évben) brutálisan sokat eszem. Mindenfélét, amit megkivánok és nem tudok ellent mondani. Tudom én tehetek róla stb.. stb.. de ez rohadt nehéz igy hogy egész nap itthon vagyok és tanulok, és anyu főzi a finom kajákat ma pl töltött képoszta...és nehéz hogy ne egyek. Nem tudom mit csináljak.
Ez szörnyűséges

tudom.. holnaptól nem eszem semmit max egy almát egész nap.
Kipróbálom ezt a koplalás dolgot

anyuval már beszéltem erről, ő azt mondta hogy ez csak rajtam múlik. Önuralom. Azt mondta hogy a férje miatt nem tudja azt megcsinálni,hogy nem főz.
Pedig annyival egyszerűbb lenne.
Dehát, miért tetted fel a kérdést?
Tudod te a választ!
Tudod e mi külömbözteti meg a 17 éves középiskolás lányokat molesztáló tornatanárt, a többi normálisnak tűnő tanártol? Az önuralom!
Mindenkiben ott a vágy, csak van aki nemet mond, van aki bűnbe esik.
-Drogozom, de nem bírok leszokni
-Nem bírom cigi nélkül, nem tudok leszokni.
-Minden nap innom kell, külömben megdöglök
Ha van akarat, akkor no problem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!