Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 163 87 kiló vagyok. Merre tovább?

163 87 kiló vagyok. Merre tovább?

Figyelt kérdés

2013 elején 49 voltam, majd szép lassan feljöttek rám a kilók,de a legtöbb az ebben az évben.Vagyis 2015 nyara után.

2015 nyarán 64-65 voltam. Azóta hiztam 20 kilót. Mit tegyek? Állandóan ehetnékem van. Kivizsgáltak de semmi rendelleneset nem találtak.

Annyira szörnyű ez az egész. A napokban észre vettem a striákat mindenhol. Nagyon borzalmas.

20/L

2016. máj. 25. 17:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Miket szoktál enni? Mennyit egy nap? Viszgaltak inzulinrezisztenciara es pajzsmirigyre is? Sportolsz?
2016. máj. 25. 17:07
 2/21 A kérdező kommentje:

Szerintem igen. Mindent megnéztek. Egy pici eltérés volt valahol,de ezt leszámitva minden rendben volt.

És nem fogok hazudni rengeteget eszem. Borzasztóan sokat. Zabálok. Nem birok leállni. Nem tudom mi történt velem. Szeretek enni de mostanában ( ebben az egy évben) brutálisan sokat eszem. Mindenfélét, amit megkivánok és nem tudok ellent mondani. Tudom én tehetek róla stb.. stb.. de ez rohadt nehéz igy hogy egész nap itthon vagyok és tanulok, és anyu főzi a finom kajákat ma pl töltött képoszta...és nehéz hogy ne egyek. Nem tudom mit csináljak.

Ez szörnyűséges

2016. máj. 25. 17:09
 3/21 anonim ***** válasza:
Pedig nincs mese,le kell állnod a mértéktelen zabálással! A súlyod már így is kezd kezelhetetlen tartományba érni.
2016. máj. 25. 17:17
 4/21 A kérdező kommentje:

tudom.. holnaptól nem eszem semmit max egy almát egész nap.

Kipróbálom ezt a koplalás dolgot

2016. máj. 25. 17:19
 5/21 anonim válasza:
Ez érzelmi alapú evés és nem a testeddel van baj szóval ezért nem mutattak ki semmit a vizsgálatok. Nem egyszerű ezt leküzdeni, talán szakemberre lenne szükség (pszichológus). Mindenképp tudni kell az okát, hogy tudj ellene tenni.
2016. máj. 25. 17:21
 6/21 anonim ***** válasza:
Ha másképp nem megy, akkor drasztikus megoldásra van szükség. Gondolj arra, hogy ha így folytatod, akkor 10 éven belül cukorbeteg leszel, a 40. születésnapodat pedig meg sem éred. Anyádat is kérdezd meg, hogy tényleg ezt akarja-e. Talán ez segít.
2016. máj. 25. 17:24
 7/21 A kérdező kommentje:

anyuval már beszéltem erről, ő azt mondta hogy ez csak rajtam múlik. Önuralom. Azt mondta hogy a férje miatt nem tudja azt megcsinálni,hogy nem főz.

Pedig annyival egyszerűbb lenne.

2016. máj. 25. 17:26
 8/21 anonim válasza:

Dehát, miért tetted fel a kérdést?

Tudod te a választ!

Tudod e mi külömbözteti meg a 17 éves középiskolás lányokat molesztáló tornatanárt, a többi normálisnak tűnő tanártol? Az önuralom!

Mindenkiben ott a vágy, csak van aki nemet mond, van aki bűnbe esik.

-Drogozom, de nem bírok leszokni

-Nem bírom cigi nélkül, nem tudok leszokni.

-Minden nap innom kell, külömben megdöglök

Ha van akarat, akkor no problem.

2016. máj. 25. 17:30
 9/21 A kérdező kommentje:
tudom. Azt is hogy igazatok van. De nem megy basszus...Szar az egész
2016. máj. 25. 17:33
 10/21 crudy ***** válasza:
Nem nagyon nem, nem az az egyszerűbb ha nincs kaja. Ez a napi egy almás koplalásos dolog is fasság. Kezdj el szimplán normálisan étkezni. Ebben anyukád is tuti tud segíteni. Nem főz zsíros kaját, pénzben ugyan ott van ha alacsony kalóriás cuccokat rak össze és igen kell elhatározás is, salátától is el lehet hízni ha egész nap azt zabálod. Figyelj az étrendre és ha fogyni is akarsz akkor sportolni is kell.
2016. máj. 25. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!