Hogy adjak le nagyon sokat a hasamról és egy kicsit a combomból?
1. hét napi kétszeri étkezés, 2. héttől napi egyszeri nagy étkezés. Igen, így terveztem be, de feladtam, nem bírom ki csipsz, mekis kaja, szalámi, csoki, sajt, egyéb kaják nélkül.
Azt kérdezem napi hány és milyen feladatot végezzek egy kisebb hasért? Napi 300 rendes nagy felülés elég, hogy amikor elkezdődik a vakáció, lapos hasam legyen?
Teljesen vakvágány,amit csinálsz (ezért nem sikerül). Olvasd el, amit belinkeltem, hogy megértsd a dolgokat.
a tuti lapos has receptje: hamburgerbol 3-at, buribol 2 xxl csomagban es hagymabol 6ot. *
*bunny utan szabadon.
Mivel nincs helyi zsírégetés, ezért csinálhatsz te 1500 felülést, a hasad akkor sem megy le!! A lapos, formás has kizárólag maradéktalanul betartott diétával, aerob edzéssel érhető el. Emellett vannak hasizom gyakorlatok, de azok csak akkor jók, ha már csak formásítani kell. Először a zsírt kell lepucolni. Az pedig rendes diéta nélkül soha nem fog menni!
"nem bírom ki csipsz, mekis kaja, szalámi, csoki, sajt, egyéb kaják nélkül. "
Ez esetben szokj hozzá a hasadhoz is!
Ha lusta vagy infót szerezni, akkor legyél lusta, nekünk nem fáj.
Nincs olyan, hogy 100 lábemelés és ez meg az.
Lazán hízhatsz is edzés és napi egy étkezés mellett, ha kalóriatöbbletben vagy... S a genetikád dönti el, mikor honnan fogysz.
Jó étrend, kalóriadeficit, rendes edzés, nem 1-2 testrészt kiragadva, s lehetőleg életmódváltás. Konkrétumot keveset lehet mondani, mivel mindenkinek más a jó. Pl. én kizárólag sok zsírral tudok elérni lapos hasat, más pedig egészen máshogy vagy akárhogy, csak keveset egyen (ez utóbbi rám is igaz, de csak sok zsírral tudok keveset enni).
A felülés egészségtelen, hasprés, de 2x20 is elég heti 3-szor, úgy tudom, nem lesz sokkal nagyobb izmod, ha kismilliót csinálsz (inkább guggolj minél nagyobb súllyal s vannak még jó gyakorlatok), a fogyáshoz pedig eleve semmi köze.
Nem tudom mit mondjam, csak keresem a szavakat, hogy mit mondjak arra, mekkora rohadt nagy bunkók vannak itt.
Nem azért jöttem fel a GYK-re, hogy az OK NÉLKÜLI szidalmakat hallgassam, hanem hogy valami tippetolvassak... Ha nincs idegzeted, minek jössz fel a netre?
Szóltam én hozzád egy rossz szót?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!