Szeretnék fogyni a combomból?
183 cm, 76 kg és 16 éves vagyok.7 éve focizok rendszeresen,Az elmúlt 1 évben fogytam 20 kilót, így már a felsőtestem kezd alakulni, de a lábaim nagyon vastagok. Nem tudom mennyire izom ami van a lábamon, de ha elkezdek erősebben diétázni, akkor vékonyabb lesz a lábam? Tudom , hogy vádliból nehéz, mivel ott általában izom van nagy részben, de amúgy is inkább a combom ami sokkal vészesebb.Esetleg mit ajánlanátok? Heti 4 edzésem van, mellette napi 100g ch körüli diétára gondoltam.Képeket mellékeltem, kérlek titeket ,hogy komoly válaszokat írjatok!
[link] - itt kicsit megvan feszítve
Neked akkor nem a lábaddal van a baj, hanem a fejedben !
Ez inkább önértékelési gond, ami a kamaszoknál elég gyakori. De komolyan !
A lábad cseppet sem olyan, amiből fogyni kellene. A sportolás meg szépen ki fogja formásítani is, csak idő kell neki. Nem szabad kapkodni, hagyni kell időt a változásra és meg lesz az eredménye !
Nekem mondjuk ennél vastagabb combom van, de még mindig nagyon kicsinek tartom :D (de ez meg már az én önértékelési problémám ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!