Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hízok? <<<<<<<<<<<<<

Miért hízok? <<<<<<<<<<<<<

Figyelt kérdés

üdv, nagy túlsúly van rajtam már kb 4-5 hónapja 145kg vagyok nem mozog semmilyen irányba.

10 napja a diétát.. úgy gondoltam hogy 5 naponta megmérem magam. Kiindulás volt ugye 145.1 aztán 5 nap múlva 140,7 és ma 142,8... elégé elkeserített

Mindent ugyan úgy csináltam teljesen leálltam a péktermékekről és a cukorról. Tésztát és krumplit se ettem. Azelőtt ezeket nagy mennyiségben "zabáltam"

Sok zöldséget eszek , hússal. Rizst 3x ettem.. A mennyiségek nem nagyon egyáltalán.

Többet is mozgok mint amit eddig és közepes megterhelésű fizikai munkát végzek.

185 cm vagyok és 23 éves férfi.

2016. máj. 21. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Feltehetően nem jó az étrended.

Írnál erről?

Hormonok rendben?

2016. máj. 21. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
A zsír jó hőszigetelő, ezért kevés mozgás mellett egészen minimális energia bevitel kell csupán a testhőmérséklet fenntartásához. Emiatt fogyás csak erősen fokozott, izzadással is járó fizikai megterhelés mellett érhető el a továbbra is minimumon tartott energia bevitel mellett.
2016. máj. 21. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:

A 2. butaságot ír, ekkora testnek sok energia kell, hájasan az ember energiaigénye nagyobb. Hőtermelődés így is, úgy is rengeteg van, a belső folyamataink ilyenek. Ha fagyban élnénk, más lenne, de huszonfokokban inkább túlmelegszik az ember.

Mi a gond? Ha jól veszem ki a szavaidból, 10 napja diétázol, ilyenkor még nem látható biztos fogyás a mérlegen. Amúgyis van -2,3 kg, ami remek lenne, de ebben simán lehet sok víz is. Ha jól csinálod, a leírás alapján igen, folytasd s meglátod.

2016. máj. 21. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak 10 napja kezdted, kicsit lehetnél türelmesebb... A súlyodat elég lenne hetente mérni, plusz mérd a derékbőséged is. A súlyod mindig is ingadozni fog, a fogyás általában nem lineáris. Ez nem mérvadó. Hosszabb távon elég lenne a havonta mért súlyodat összehasonlítani. Ha kitartó vagy és jó az étrended, szépen fokozatosan le fogsz fogyni.
2016. máj. 21. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!