Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hízok ha futok?

Miért hízok ha futok?

Figyelt kérdés

23 napja rendszeresen futok 70 percet.

Viszont hízok.

76 kiló voltam az elején. 23 nap után 80,4 kg vagyok.

Reggel 5 kor és 12:30 kor eszek.

Cukoros ételeket és italokat nem.

A mennyiség sem sok mert folyton éhes vagyok.

Este 2-3 algopirint veszek be, hogy ne éreztem, hogy éhes vagyok..26/f

2016. ápr. 6. 07:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivél mozogsz akóüvan,éhesebb vahy a futastól,igy lehet többet eszel.
2016. ápr. 6. 07:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Gyógyszer éhségérzet ellen? Ez már hüleségnek hangzik.

Valszeg keveset eszel és raktároz a szervezet, ha így folytatod ezt valszeg abbahagyja és fogyni fogsz, de minden bajod lesz, energiád sem lesz sok, és az izmaid is elfognak tűnni.

2016. ápr. 6. 07:24
 3/7 anonim válasza:
0%

Gyógyszert ne szedj!

Futás előtt egyél egy almát, kell az energia a mozgáshoz!

Este már ne egyél semmit, se pékárut, se semmit ami hizlal. Napközben mit eszel?

2016. ápr. 6. 08:41
 4/7 anonim ***** válasza:
eleg szarul probalsz fogyni. minim 5 kajalas egy nap es mindenkepp egy a futas utan kellen. milyen tartomanyban futsz? laza kocogos vagy nagyon nyomod?
2016. ápr. 6. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem normál evés, hanem koplalás.

Ha fogyni akarsz, akkor SOHA nem lehetsz éhes, mert azzal csak rakarozni kezdesz. HA folyton éhes vagy, akkor nagyon rosszul csinálod a dolgot!!!!!

Ha sportolsz, akkor szükséged van szénhidrátokra is, emellett napi legalább 3-5 étkezésre, méghozzá este is kell enned.

Az algopirin nem arra való, hogy éhség ellen szedd, így a legjobb esetben is csak gyogyszerfüggö leszel.

2016. ápr. 6. 09:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Valamit nagyon túl- vagy alábecsülsz, ha a nagy fogyókúra közepette hízol.
2016. ápr. 6. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Hé, hé, azért hagyjuk már ezt, hogy az éhségtől vagy a koplalástól hízunk, ez nyilván lehetetlenség. A semmiből nem raktároz a test, az mágia lenne.

Az éhségnek pedig nincs köze semmihez, még a kalóriaegyenleghez sem. Voltam már nagyon éhes túlevés mellett és voltam állandóan jóllakott erős deficitben. Az éhség nem megbízható.

De az oltári nagy butaság, hogy algopirint szed valaki éhségre. Arra enni kell és kész (bár van pár ember, akinek éhesnek kell lennie a fogyáshoz, de nem kegyetlenül, csak úgy elviselhetően). Ha nem fogy az ember, pedig igyekszik keveset enni s már éhes is egy csomót, akkor nagyon rossz az étrendje, azon kell változtatni. Esetleg az időzítésen. Vagy kivizsgáltatnia magát, bár betegségnél sem kellene nagy mágiának lennie, de ehhez nem értek.

Én lemérném s számolnám egy ideig, hogy mennyit eszem, s ha aberrált az eredmény (tényleg kevés kalória mellett folyamatos hízás), akkor orvos, mást nem tudok mondani. Azért első körben átnézném az étrendet.

S centit is használnék, nemcsak mérleget. Ugyanúgy méred magad, ugyanott, ugyanakkor?

2016. ápr. 6. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!