15 éves vagyok és szinte mindennap hízok 0,5kg-t. Ez lehetséges?
Az rohadt sok - nem tudom, ifu vagy lany vagy, de kb a duplajat eszed annak, amit kene enned, es gyanitom azt is rossz osszetetelben.
De napi fel kilot biztosan nem hizol - 1kg zsir az 9000 kcal. Viszont egy het alatt igy beviszel ennyi tobbletet...
Es ne ketsegbe ess, hanem rakj ossze egy rendes etrendet. Te tudod, mennyit mozogsz, nezd meg a sulyod, eletkorod, mozgasod alapjan mennyi kaloria kell, es annyit egyel, lehetoleg ne csak szenhidratbol :)
fuck math
naponta fél kiló vs heti egy kiló
Nem lehetséges, fél kiló zsírszövet kb. 3500 kcal.
Hetente már simán összejöhet ennyi plusz ennyi evéssel, s a te tested dönthet úgy, hogy eltárolja. Az enyém inkább pazarol, így egy kiló hízáshoz nekem nagyon sok idő kell, ha messze túleszem magam mindennap, akkor is.
Fogalmunk sem lehet a kalóriaigényedről, de 2600 kcal már nem kevés embernek túl sok egy napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!