Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 1 hónapig mindennap almát...

Ha 1 hónapig mindennap almát eszek akkor mennyit fogyhatok? 5-10 kg lehetséges?

Figyelt kérdés
168 cm 15éves lány vagyok és 61 kg :{
2011. máj. 23. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
elméletileg 10 kg lehetséges, de 1 nap is tudod milyen megerőltető???én csináltam.
2011. máj. 23. 19:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi rendes vagy :)))
2011. máj. 23. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi a fenéért nem lehet normálisan, türelemmel, egészségesen fogyni? El akarod cseszni az életedet 15 évesen? Vagy belebetegedsz, vagy falási rohamaid lesznek.

Nincs rajtad sok felesleg, ráadásul gondolom nem két nap alatt szedted fel, akkor meg ne egy hét alatt akarj csodát csinálni.

Mozgás és normális kaják - ennyi!

2011. máj. 23. 19:30
 4/7 A kérdező kommentje:
oké egyébként mindennap szoktam tornázni :)) ˇˇ
2011. máj. 23. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Az alma savat csinál, ezért ha éhgyomorra eszed, még éhesebb leszel, mint evés előtt.

Vagy gyomorfekélyed lesz, vagy feladod, és tényleg mindent befalsz.

A monoton étkezést napokig is borzasztó nehéz tartani, nem hogy egy hónapig.

Sokkal célravezetőbb, ha sok salátát eszel (most van szezonja, kifejezetten olcsó, egy fej salátát akár háromszori étkezésre is eloszthatsz, vegyíthetsz mindenfélével, megunni is nehezebb), sok levest, sovány húst, vagy pár tojást, túrót, joghurtot, amit lehet, kihagysz, pl. a vajat nem teszed bele a zsömlébe, csak egy szelet párizsit, kis salátával, zöldhagymával, retekkel jól megtömöd: laktatóbb, egészségesebb és kevesebb benne a kalória.

Mellette egy fél órával többet mozogsz, mint szoktál (gyalog mész a suliba, vagy biciklizel délután, esetleg eljársz futni: utóbbi a legjobb!), és akár még többet is fogyhatsz, mint az önsanyargatással, és ha elszánod magad, ki fogod bírni egy hónapig.

-5 kg garantált!!

De utána se egyél össze mindent, amit szemed-szád megkíván, mert őszre kamatostól visszajön!!!!

Hetente állj mérlegre, ha abbahagytad a diétát.

2011. máj. 23. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
áá
2011. máj. 23. 19:43
 7/7 A kérdező kommentje:
KÖszikeee :} :}
2011. máj. 23. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!